IZVIRNO SPOROČILO: Doll
Jaz sem tudi sra...hodila kakor si napisala in vedno s sinom v rokah sem lahko opravila gospodinjska opravila.SEm kuhala,likala,pospravljala.. skratka vse sem delala z otrokom v rokah
Tud men tole ne potegne... Nekak mam rajš da otroka odložim za par minut in grem na wc kot normalen človek. Sicer ma pa moj mali velikan pri 4,5 mesecih že 8,5 kil in je fizično neizvedljivo, da bi ga mela v eni roki ko likam in sesam.
sxy js mu dam na podlogo na tla vse igrače in igrala kar jih premoremo in mu na začetku mal pomagam, da mu rata zanimivo. Zraven mu pojem kako otroško pesmico, ki jo pozna in ko grem stran, mu jo še vedno pojem. Prejle sem ga imela v ležalniku, ker sem mogla pristavit kosilo (in tega ne moreš z eno roko), mali je imel pa očitno namen bit v naročju. Ko sem ga dala v ležalnik je začel jokat in js sm mu začela pet in se afnat, da sem ga zamotila. Potem sem šla kuhat, ampak sem skoz zraven gledala njega in mu nekaj govorila, delala čudne "frise", tko da se je smejal. Sicer je trajalo 10 minut, potem ni blo več zanimivo, ampak že v teh 10 minutah nekaj narediš.
Se pa strinjam s
špelin@, če ne najdeš drugega načina je najboljši sling oz. podobna stvar.