writing-img

SKUTA ZA OTROKE

clock-img

10.02.2006, 10:52

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Povsod, no skoraj povsod ko berem, piše da se lahko dojenčkom dodaja skuta za otroke. Zdaj pa me zanima kakšna skuta je to in kje se dobi? Ve katera?

clock-img

10.02.2006, 11:05

clock-img

cicido

pencil-img

302

Jest nasi kupim kar navadno 100g skuto ljubljanskih mlekarn. Vcasih ji not zamesam kaksno sadje ali keks, da malo spreminjam okuse.

clock-img

10.02.2006, 11:06

clock-img

cicido

pencil-img

302

Obstaja pa tudi sadna, mislim da okus marelice in borovnice. Je tudi 100g od LM.

clock-img

10.02.2006, 12:37

clock-img

Tricia

pencil-img

404

...in pa tiste male sadne, pakirane po 6x50g od Ljubljanskih mlekarn ali pa od Fruhtscverge (pardon ce nisem prav napisala user posted image ) - po 3-je različni okusi. Jaz kupujem banana+jagoda+marelica od ljubljanskih mlekarn.
Mogoče obstaja še katera znamka...

clock-img

10.02.2006, 19:47

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Samo une od LJ mlekarn imajo notri ful cukra! 

clock-img

10.02.2006, 19:55

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz kupim čisto navadno Merkatorjevo in notri vmešam kako sadje in malo jogurta.

clock-img

10.02.2006, 20:16

clock-img

Anonimen

tincci, sam tolk:
sestavine: sveži sir, smetana,posneto mleko v prahu, jedilna sol, gostila/stabilizatorji, citronska kislina.
kje je tuki sladkor user posted image

Drugač pa, ja mi kupujemo pasirano skuto od LM pa jo damo v veliko jedi eno žlico. Drugač pa ne kupujem Fruchzwerge in teh stvari, rajš dam sadni jogurt (LM) ali pa to skuto pa notri sadje user posted image

clock-img

10.02.2006, 20:35

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Tudi jaz bom naslednji teden, ko bo mali dopolnil 6 mesecev, začela uvajati skuto in jogurt. Pediatrinja mi je svetovala, naj mu dam navadno pasterizirano skuto (manj mastno) in zraven zmešam kako sadje. Lahko pa tudi zmešam skuto in jogurt. Teh Fruchtzwergov in podobnih zadev pa se naj izogibam. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem