writing-img

SLATINE, ČIOVO

clock-img

28.04.2011, 18:58

clock-img

čaki

pencil-img

1009

je bila  katera ? kako je? plaža za male otročke??

clock-img

28.04.2011, 19:18

clock-img

enea

pencil-img

2440

mi smo bili v okrug donji, in je bilo super, mali kamenčki

TUKAJ imaš še link, pa si oglej slike, je tudi plaža vidna,..

clock-img

29.04.2011, 20:38

clock-img

titania

pencil-img

293

Mi smo bli na Čiovem, pa je totalno zanič (vsaj takrat - kakih 6-7 let nazaj).. Grdo okolje, slabe plaže, nikjer se nič ne dogaja, smo se morali vozit na Trogir, do tja pa km kolone vsak večer.. :S Skratka - pejte raje kam drugam :)

Only God can judge me :)

clock-img

29.04.2011, 20:43

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: titania

Mi smo bli na Čiovem, pa je totalno zanič (vsaj takrat - kakih 6-7 let nazaj).. Grdo okolje, slabe plaže, nikjer se nič ne dogaja, smo se morali vozit na Trogir, do tja pa km kolone vsak večer.. :S Skratka - pejte raje kam drugam :)

mi smo bili lani super zadovoljni, do plaže 10m, plaža urejena, morje zeeeeeeeeeeelo čisto, zvečer v vsakem kafiču na plaži svoj band s živo glasbo,.... tudi mi smo se vozili v Trogir, ma ne z avtom, ampak z ladjico, nas je prišla ladjica tja in nazaj cenej, kot če bi avto samo vžgala.user posted image

V glavnem meni in moji družinici je bilo super truper fajn,...user posted image user posted image

clock-img

30.04.2011, 17:41

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: enea

IZVIRNO SPOROČILO: titania

mi smo bili lani super zadovoljni, do plaže 10m, plaža urejena, morje zeeeeeeeeeeelo čisto, zvečer v vsakem kafiču na plaži svoj band s živo glasbo,.... tudi mi smo se vozili v Trogir, ma ne z avtom, ampak z ladjico, nas je prišla ladjica tja in nazaj cenej, kot če bi avto samo vžgala.user posted image

V glavnem meni in moji družinici je bilo super truper fajn,...user posted image user posted image

in kje ste to bili?

clock-img

04.05.2011, 18:19

clock-img

čaki

pencil-img

1009

ja enea, kje ste to bli??

< Sporočilo je popravil čaki -- 4.5.2011 18:20:25 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem