writing-img

SMRDI,SMRDI,JOJ KAKO SMRDI 2

clock-img

21.04.2005, 14:51

clock-img

jaz99

pencil-img

463

No pa sem skoraj vse uredila,čeprav imam občutek da se bo vojna šele sedaj začela. Bojim se edino to ,da nebi oni začeli s kakimi grožnjami,ker so sposobni vsega.
Danes sem klicala na inšpekcijo,kjer so mi predlagali ,da naj prvo polkličem dimnikarje, ker inšpekcija nima pooblastilo za vstop v bajto,dimnikarji pa imajo. In ne 5 ne 6 sem poklicala dimnikarje. Res so bili zelo prijazni. Prosila sem jih naj mi povedo gdaj so sosedje nazadnje pucali dimnik. Rekli so da takih informaci ne dajajo ,a je šel vseeno preverit. Ne boste verjeli... Dimnikarje so nategovali,da se oni grejejo na elektriko.
Po tem pa mi je lepo rekel ,da naj ga pokličem ko bodo zopet kej tzakega kurili in mi dal št. mobitela.
Razložil mi je tudi ,da se jim zdijo že kar nekaj časa sumljivi in če bodo kej našli jih oni prijavijo na inšpekcijo.
Če ne prej pa se bodo v roku enega meseca sigurno oglasili pri njih ker so na seznamu za čiščenje dimnika

clock-img

21.04.2005, 14:56

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

:bravo: :bravo: :bravo: Evo, včasih pa res dimnikarji prinašajo srečo :)-
Upam, da boste dobro uredili!
Lp

clock-img

21.04.2005, 15:40

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

a si se prijela za gumb :)-

clock-img

21.04.2005, 17:32

clock-img

india

pencil-img

5342

Bravo, Lenny, ti pa jo pogrunataš!

In zdaj res oprezaj,kdaj bodo spet "smrdeli"!!!
Pa hitro na telefon!

clock-img

22.04.2005, 09:31

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Jah, Miška, poklicna deformacija. Sem bila za "ta črne" prinašalce sreče finančno zadolžena kar 6 let :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem