writing-img

SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG BO!!!

clock-img

06.11.2004, 22:37

clock-img

Anonimen

V SREDO BO SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Ja, kričiiiiiiiiiiiiim:)

lp od fuuuuuull vesele :fis:ke!

clock-img

06.11.2004, 22:39

clock-img

Anonimen

JA KAJ ZDEJ MI TO POVEŠ;KO SEM DOMAAAAAAAAAAAA,danes sem vse jutro gledala v nebo,ker so sneg napovedali na višinah pa nič:((:((:((:((:((:((:((

clock-img

06.11.2004, 22:39

clock-img

Alexandra

pencil-img

115

:bravo: :bravo: :bravo:

Sem že rekla, da bo treba nabavit sanke, pa da gremo z Lukcem na prvi snežni sprehod.

JUHUHU, sneg bo tu. Upam.

:bravo: :bravo: :bravo:

clock-img

06.11.2004, 22:40

clock-img

Alexandra

pencil-img

115

Neva, vi trije kar še malo pridite na Gorenjsko. Zdaj, ko bo sneg.

clock-img

06.11.2004, 22:50

clock-img

Anonimen

Alexsandra,če bo vse po sreči,šele za zimske počitnice.:((:)-

clock-img

06.11.2004, 23:11

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz Gorenjka bi pa zdaj raje malo pobegnila proti morju...kaj, Neva6, a zamenjamo??:)-

clock-img

06.11.2004, 23:24

clock-img

Sarina

pencil-img

415

:bravo: Jaz tudi komaj čakam sneg!!!
To bo veselo, ko se bo naša Sara prvič peljala s sankami
:sloncek::sloncek::sloncek:!

clock-img

07.11.2004, 00:04

clock-img

india

pencil-img

5342

Pa bo spet veselo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Zdaj pa bo treb a po Miklavževih nakupih!!!!!!!!!!!!
Moji mali sončki so že risali pisemca!!!!!!!!!
:miska:

clock-img

07.11.2004, 00:10

clock-img

mammika

pencil-img

860

ribica nikar ne kliči :hudicek: me bo še kap zadela.Že tko zmrzujem pol pa še sneg.Ja madona bom kr led kocka v rožnati barvi postala:)-:)-

clock-img

07.11.2004, 00:11

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Veselo bo ja, ko jaz :nosecka: nimam nobenih pametnih čevljev :((. Bom mogla bol previdno hodit, da ne telebnem! Sej drugač nimam nič proti snegu, ga obožujem, ampak zdej, k sem malo štorasta :zmeden:

MISKA01, a sva samo še medve pokonc?

clock-img

07.11.2004, 08:33

clock-img

india

pencil-img

5342

Oh,Pinja, moj Mark se danes ponoči kar ninehal pogovarjat, spal je in čvekal,:hudicek::grrr:, potem pa naj jaz spim!
Ja, SNEEEEEEEEEEEG počasi naletava pri naših sosedih že par dni, se pravi, bo pri nas kar hitro,grrrrr:grrr::grrr::grrr:

clock-img

07.11.2004, 08:37

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja,Pinja, sedaj se boš pač malo bolj skrivala pa cotke štrikala, da se ti kje kaj ne zgodi:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, saj potem pa boš hitro zakorakala z majhnim muckom skupaj na sneg!
Moja najstarejša, Anja in ta velik sin, Jansta januarska, pa smo bili kar hitro z obema zunaj, z ANjo že 2.2., saj je bil lep,sončen dan, pa je še sedaj zdrava in........preveč energije ima,kot vsi ostali!8)8)8)8)8)
LP in drži se!

clock-img

07.11.2004, 08:39

clock-img

Alexandra

pencil-img

115

Upajmo, da ga bo napadalo ful, da ne bo naredil samo zmede in plundre. Joj, komaj čakam sneg - kupe snega. Jupi, snežaki, kepanje, sankanje,...

clock-img

07.11.2004, 08:51

clock-img

Anonimen

:)-:)-:)-:)-Annny zamenjali bi samo za nekaj dni..pol bi bila pa sita plundre in megle včerajšni dan je bil tak da bi človek vsega prespal.:((:)-:)-:)-

clock-img

07.11.2004, 10:04

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Sovražim sneg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ampak dokler sem še doma se ne bom kaj preveč sekirala.
Kar naj pada če mu paše.Naš črni Bleki blazno uživa v snegu.Kar na Flexi ga damo in dela rove.

:muca:

clock-img

07.11.2004, 10:22

clock-img

ninca

pencil-img

995

jupiiiiiiiiiiiiiiii :bravo::bravo::bravo::bravo:
komej čakam da pride snegec do nas 9nebesa
to bo še veselo ;)

clock-img

07.11.2004, 10:57

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Ja miska01, bomo tud mi hitro vn potegnili, se jaz zeeelo rada potepam :)-. Ne zdržim niti dneva, da nebi šla mal okol. Sicer če bo res sneg, bo voziček bol težko rint, ker mam marelo, pa ma bol mala kolesa, ampak se bom znajdla :bravo:.

Za sneg sem pa tud že ene stare čevlje najdla, sam če mi bojo prov, ker že mal zatekam :((.

:sloncek:

clock-img

07.11.2004, 11:11

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Na Slovaskem na Martinovo ne praznujejo vincka, ampak pricakujejo prvi sneg.
Pravijo, da "Martin pride na belem konju".
:miska:

clock-img

07.11.2004, 14:11

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ej tole stvar k ji vi pravte sneg:)- jaz prv nč nočm:)- sm zdele pršla iz sprehoda sm mogla pol ure počakat da se mi je odnohtalo pa da sm lohk gor pršla...pa ta mraz:grrr:

clock-img

07.11.2004, 14:47

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz imam sicer rada sneg ampak takihle temperaturnih prehodov pa ne maram preveč, že itak smo pogosto bolni,...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

07.11.2004, 15:14

clock-img

Anonimen

Ja, meni je tudi super, ko bo padel sneg. Zaradi tamalga. Zaradi naše Miše pa malo manj, ker gremo ravno v sredo k pasjemu frizerju, da jo bodo ostrigli, ker je zelo, zelo dlakasta. Kot en medvedek. Samo pol jo bo pa zeblo... Ji bomo kar en un ta blesav plašček kupili...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem