writing-img

SNEG

clock-img

19.01.2005, 09:45

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

:bravo:Pa smo le dočakali sneg.A se ga kaj veselite punce,jaz se ga če sem takole doma.Zanima me a ve oblečete svoje srčke v pajaca in ga date v lupinico?:zmeden:Meni to ne rata ker je enostavno preveč,že mal debelejša jakna ga nervira:sloncek::zajcek:
Kako je za juter a se velja za:kava:

Pa uživajte v snegu:rozica::miska:

clock-img

19.01.2005, 10:05

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Srečni vi! Mi ga pa nimamo, :(( pa tako si ga želim že dva meseca... :( :(( No, mogoče pa še bo...srčno upam, ker si ga res želim in to res, močno močno. 9nebesa

Lp;
P 9nebesa 32t

clock-img

19.01.2005, 11:29

clock-img

lin

pencil-img

2504

SPACEY!
Mislim da se bo na sneg kr treba zapeljat!Sej veš kako je pri nas!
Še ko zapade,je ves kažin ker nismo pripravljeni pa pol je cela panika.S taxiji v službo itd.
Se spomniš,pred 2-3leti ko je zapadlo in je bil Beli križ nevozen celih tri dni,ker so pozabli posipat sol?
Grave!

clock-img

19.01.2005, 12:12

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pri nas je snega le za vzorec (2 cm). Me je zjutraj navsezgodaj zbudil plug, ki je šel po naši ulici in sem bila pač prepričana, da ga je končno nekaj navrglo... ko vstanem pa vidim, da ga praktično nič ni - plug :zmeden: ? (ko ga zapade 10 ali več, pa čakamo cel dopoldne, da našo ulico splužijo).
LP

clock-img

19.01.2005, 12:50

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

:bravo:Ja na primorskem ga verjetno ni pa se zapeljite na gorenjsko tu ga je le za vzorec pa vseeno.Ja 2-3 lera nazaj je bilo pa noro.Meni je glih prav da ga ni ful veliko:sloncek:tako vsaj kam prides:kuza:

clock-img

19.01.2005, 13:48

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Pri nas snega že skoraj ni več:grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem