writing-img

SOS kontracepcija NUJNO!!!!!!

clock-img

09.06.2005, 19:43

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Potrebujem nasvet!
Pred kratkim sem prenehala z jemanjem kt, ker se v mojem seksualnem življenju ni kaj dosti dogajalo...:((
Sedaj sem srečala NJEGA
ON je vse tisto, kar sem si vedno želela in mislim, da se bo v kratkem med nama ZGODILO :love:

A lahko po enotedenskem prenehanju jemanja kt ponovno začnem, pa bo kljub temu varno pa brez hujših posledic za moje zdravje?

A imate s tem kake izkušnje?
Hočem, da bi bilo popolno, kar pa bi bilo s kondomom težko izvedljivo :zmeden2:
PROSIM ZA ČIMPREJŠNJE ODGOVORE, ne bom več dolgo zdržala....:ups:

Hvala,
:pujs: zvezda

clock-img

09.06.2005, 19:47

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Zdaj pa več nič ne razumem,ker imaš zgoraj trakec, da si 14 tednov noseča, zdaj pa pišeš, da rabiš zaščito pred zanositvijo???!!!:ups::ups::ups::zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

09.06.2005, 19:48

clock-img

lutka

pencil-img

1323

lenika, tudi jaz sem to opazila :zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

09.06.2005, 19:50

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Mislim, da se kt začne jemati na prvi dan menstruacije. Po moje je tudi po prekinitvi tako, ne moreš jih kar sredi ciklusa začet jemat.
Sicer nočem moralizirati, samo kaj pa je narobe s kondomom,...glede na to,da si njega ravno spoznala, kt pa ne varuje pred spolnimi boleznimi? V opisu ti piše, da si srečka nosečka:ups::zmeden:?

clock-img

09.06.2005, 19:50

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja, ker če je noseča, potem ni panike za kontracepcijo, vsaj tako so nas učili, a ne???:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

09.06.2005, 20:03

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Mislim, da moraš počakat na prvi dan naslednje M.

Lp

clock-img

09.06.2005, 20:06

clock-img

neja

pencil-img

764

Ne zvezda, če začneš po enem tednui spet jemat, ni več varno. Saj menda ti je znano, da če pozabiš en dan vzet tabletko, potem kontracepcija ni več tako zanesljiva, kot bi morala biti. Sicer pa se zgodilo, da so punce zanosile ob rednem jemanju tabletk, tako da se ne zanašaj na enotedenski premor, ker zanesljivo ni varno. LP

clock-img

09.06.2005, 21:02

clock-img

vesnaRR

pencil-img

543

sss če je v tej temi kaj neprimernega, je to tvoje sporočilo.
Vsak lahko pove svoje mnenje, vendar na kulturen način.

Lp, Vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem