cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SPALNA VREČA

clock-img

08.02.2005, 11:12

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Iman eno vprašanje. Tiste ki bol pogosto hodite v Avstrijo boste morda vedela, če tam tudi prodajajo take velike spalne vreče ,kot je v lecler... katalogu z motivom krave in koliko tam stanejo(h&m ali katera druga trgovina)
In če jo katera ima naj napiše če je za kej9nebesa9nebesa9nebesa
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

08.02.2005, 11:26

clock-img

Anonimen

H&M nima take:) Ma pa luštne:)

clock-img

08.02.2005, 11:55

clock-img

Anonimen

Kakšne pa imajo v Lecrercu? Nimamo kataloga, na žalost. Koliko pa so velike? Mi moramo tudi še kakšno kupiti. Jazz99, prosim za to informacijo. Aja, pa še, kakšna je cena, prosim.

clock-img

08.02.2005, 12:03

clock-img

hartan

pencil-img

44

V Avstriji HM imajo tudi vecje z zivalcami, Jakob zelo dobro spi v njej. Imamo pa st.86-98 videla sem jih tudi v LJ. lp

clock-img

08.02.2005, 12:17

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Splišni, to je spalna vreča v obliki medveda, ki ima glavo, sprednje in zadnje tace, otrok pa zleze notri nekje pri vratu! Zanimiva stvarca, samo jaz sem mislil, da je to spalna vreča za na potovanje, ne pa za v posteljico doma!:zmeden:

clock-img

08.02.2005, 13:09

clock-img

Anonimen

Aja, ja tisto se mi pa zdi, da sem jo že videla v Lecrercu, samo so samo za bolj majhne otroke. Naš bo star 3 leta. Hvala, Mojca.

clock-img

08.02.2005, 13:17

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Pa sej ni tako majhna, kar dost je velika. Kakor sem jaz vidla mislim da bi pokrila skoraj celo posteljo (veliko)no morda se motim, ker jo še nisem vidla v "živo". Mislim da ima ob strani zadrgo ,tako da otrok ne plrza not ampak se lepo vleže ti pa ga potem pokriješ. Cena je mislim da (reklama je pri tašči) pr. 6.000 sit:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem