writing-img

SPREDAJ LEŽEČA POSTELJICA!

clock-img

27.10.2004, 10:57

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Čao vsem skupaj!

V petek 22.10. sem imela ponovni UZ (21t2d) pri svojem G. Povedal nama je, da bo :roza: (jupiiiii), da je velika 25-30 cm, tehta 500g in da je z njo vse v redu:bravo:. Omenil mi je, da imam spredaj ležečo posteljico. Nimam pojma kaj to pomeni:zmeden2:. Rekel je še, da je posteljica lahko povsod, samo na ustju maternice ne. Zanimajo me vaše izkušnje in mnenja, ker me grozno skrbi:((.

Lp, tanaja* (22t)

clock-img

27.10.2004, 11:05

clock-img

Anonimen

Ja, nekje se pač mora nahajati :).
Tako je, kot je zdravnica rekla, glavno, da ni spodaj. Vse ostalo je enakovredno, zato brez skrbi.

clock-img

27.10.2004, 11:22

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Brez skrbi če je G reku da je ok potem je ok, če bodo kakšni zapleti ti bo že povedal

clock-img

27.10.2004, 12:41

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ojla!
Nč skrbet, to je vse ok! Jaz sem imela do tega UZ probleme s posteljico saj je prekrivala maternični vrat, sedaj pa se je primaknila gor in je spredaj ležeča! Tako da to je vse fino in dobro, sam da bo tko ostal!
Lp, Eva 20t in :duda:

clock-img

27.10.2004, 12:58

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Pozdravljena!

Tudi meni je moj ginekolog povedal, da imam spredaj ležečo posteljico, ni pa rekel, da bi bilo z tem kaj narobe. Ga nosiš:duda: bolj spredaj. Ne se sekirat;)

LP, Ninica (18t3d)9nebesa

clock-img

28.10.2004, 00:03

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Punce ste me pomirile. Hvala!

P.S. Zdaj sem tudi ugotovila od česa imam tako velik trebuh:)-:nosecka:;)....

Lp, tanaja*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem