cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

SPUST GLAVICE

clock-img

19.11.2004, 08:43

clock-img

leah

pencil-img

660

Sem v 32.tednu in se mi je moja :duda:že kake tri tedne nazaj spusila oz.postavila z glavico navzdol.
Ginekolog mi je včeraj na pregledu rekel, da je še vedno nizko, kar seveda tudi čutim na svojem mehurju.pa me zanima ali bo tako ostala zdej do poroda, ali se lahko spet obrne.Kakšne so vaše izkušnje.???

Je pa totalno živahna....haha...boga moja rebra in želodec.

clock-img

19.11.2004, 08:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ponavadi se ne obrne vec nazaj, sploh pa ne, ce je ze nizko. Uzivaj se zadnje dni "buha".
LP:)

clock-img

19.11.2004, 08:57

clock-img

leah

pencil-img

660

Zadnje dni? Ne me strašit,mam rok 9.1.05:zmeden:

clock-img

19.11.2004, 09:08

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

No vidiš moja se pa sloh ni hotela spustit...ji je kar višina pasala.:)-:)-:)- No sicer je pa tako da ko se enkrat obrne se težko spet nazaj k ma že tolk mal placa.

clock-img

19.11.2004, 09:10

clock-img

leah

pencil-img

660

ja sam mo je g.reku, da se vedno lohk obrne:zmeden:in da je še micena.Kar je res, ker mam full mejhn buši.

clock-img

19.11.2004, 09:11

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja pa sej to je samo se slaba 2 meseca. Razen ce nisi v sluzbi, potem gre to malo bolj pocasi. Ampak se je pa lustno pripravljat na malo strucko.LP:sloncek:

clock-img

19.11.2004, 09:35

clock-img

janjja

pencil-img

1078

ojla,
ko se je meni mala spustila dol tudi dober mesec pred porodom se ni več popravljala.:duda:
Ampak to ni nič narobe, razen tega da boš na stranišče hodila vsakih par minut. JAz sem rodila čist normalno no 4 dni prej. Torej s tvojo malo štručko je čisto vse ok, pa uživaj.9nebesa9nebesa

clock-img

19.11.2004, 09:37

clock-img

leah

pencil-img

660

Uf sem se že ustrašla.se full bojim, da bi prezgodaj rodila.Nekak se psihično pripravljam na januar:)-sICER PA-NIKOLI SE NE VE

clock-img

19.11.2004, 09:38

clock-img

leah

pencil-img

660

Kar se pa stranišča tiče...ja sem že tam;)

clock-img

19.11.2004, 12:22

clock-img

mika

pencil-img

6485

Moj :duda: je že od 30 tedna z glavico navzdol in se še ni obrnil in upam, da bo tako tudi ostal. Obrača se samo okoli osi, tako da ima nogice enkrat na levi in enkrat na desni strani. Tudi jaz imam majhen trebuh.

lp, Mika 36t
:sloncek::sloncek::sloncek:

jooooj še malo, pa bo :duda: tu

clock-img

19.11.2004, 13:06

clock-img

Medvedka

pencil-img

185

Ojla!

Moja pikica je pa že od vsega začetka kar z glavico navzdol obrnjena. Zdaj sem v 32.tednu in zmeraj, ko grem na pregled, trepetam, a je še tako obrnjena ali se bo tik pred zdajci pa ravno okrog obrnila... Pravijo, da po 32.tednu sicer nimajo več toliko prostora, da bi se radi obračali, a sem slišala, da se je kakšni kljub temu obrnil res tik pred zdajci...

LP,

Medvedka

clock-img

19.11.2004, 14:28

clock-img

kimi

pencil-img

3836

moj je bil v 30 tednu obrnjen navzdol pa sem rodila v 32 tednu pa je moj dragi:duda: čist ok

clock-img

19.11.2004, 14:29

clock-img

kimi

pencil-img

3836

hotla sem rečt v slučaju če prej rodiš kar brez strahu moj je bil potem 2 tedna na intenzivni potem 1 teden pri meni v sobi in to je blo to pa domov...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem