writing-img

SS in M

clock-img

02.08.2007, 10:23

clock-img

Anonimen

Po SS sem končno po 6 tednih dobila M. Ker sem prej imela redno- na 31 dni, me zanima, če ste po SS imele neredno.

clock-img

02.08.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

Aja, pa še to; so bile kaj bolj boleče M?

hvala in lp.

clock-img

02.08.2007, 10:51

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Prva je bila bolj boleča, drugače pa so samo krajše postale, razmik med eno in drugo M pa je sotal nereden kot vedno. 

clock-img

02.08.2007, 11:31

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

prva M po ss je ponavadi bolj močna in boleča, še posebaj če pride kasneje,ker se sluznica bolj odebeli. druga M je bila pri meni že normalna. na 34. dan in normalna jakost.
srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

02.08.2007, 13:02

clock-img

petrahh

pencil-img

86

Jaz sem imela pred ss redne na 28 dni, malo bolečin.

Prva po ss je bila malo bolj boleča, pa en dan je kar lilo, pa na 30 dan po ss, ravno tako druga M na 30 dan, pe še bolj boleča kot prva po ss.
Upam , da bo kmalu vse ok pa da bom kmalu user posted image .

LP

clock-img

02.08.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovore.
Petrah, js tudi komaj čakam, da bom user posted image in upam, da bo to kmalu.

Srečno.user posted image

clock-img

05.08.2007, 00:23

clock-img

linči

pencil-img

43

Pred ss sem imela user posted image od 30-38 dni,po ss nisem imelauser posted image  3 mesece,in še to da sem jo dobila je bil razlog da sem pila tablete za sprožitev,če ne sploh nevem kolko časa je še nebi dobilauser posted image

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

clock-img

05.08.2007, 10:55

clock-img

Anonimen

Linči, kaj pa zdaj? Je redna nazaj?

Pozdravčekuser posted image

clock-img

13.08.2007, 13:58

clock-img

Anonimen

Pri meni je tudi že več kot 40 dni po čiščenju in se M. kar ne pojavi.
Po kolikem času me mora začeti skrbeti, če je ne bo?
Sicer jo imam na cca 30 dni.

clock-img

13.08.2007, 20:22

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Pri meni je danes 28 dan po SS, pa sem mislila, da se je zjutraj že malce nakazala  ta rdeča, saj sem opazila roza izcedek. Popoldne sem pa imela ginekologa, je pa rekel, da so folikli tko veliki, da sem nekje na sredini ciklusa. In zdaj nč ne vem, pri čem sem user posted image  Izgleda, da je še ne bo.user posted image

clock-img

13.08.2007, 21:50

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Urskaj moja prva M je po SS-ih je kar dolgo pustila čakat na sebe - slabih 6 tednov. Amapak se je hitro poštimalo. Ciklus se mi je že po dveh mes vrnil v stare tire - 30 dni. Drugače mam pa itak vedno boleče user posted image , tako da glede tega ni bilo sprememb.
Upam, da boš lahko spet kmalu začela z user posted image in, da boš hitro spet user posted image ! Saj veš, da nam bo vsem uspelo!

clock-img

13.08.2007, 22:53

clock-img

Anonimen

Mihi78, verjamem, da nam bo uspelo, čeprav so dnevi, ko se bojim, da meni ne bo.

Zdaj čakam na operacijo pregrade in potem grem spet v akcijo.

Pozdravčekuser posted image

clock-img

14.08.2007, 09:40

clock-img

mihi78

pencil-img

683

urskaj, saj mene tudi vedno znova zaskrbi, da nikoli ne bom deležna te največje sreče - postati mami - ampak moram upati naprej, kaj pa mi, nam vsem, preostaneuser posted image Čakaš na op pregrade -  meni je prof. Tomaževič rekel, da lahko greva v akcijo že takoj po prvem ciklusu - op sem imela maja. Seveda sva se držala njegovega nasvetauser posted image . Žal zaenkrat "trdo delo" še ni obrodilo sadov! Sept sem naročena pri G, da malo predebatirava kako je kaj z mojo O, ker nikol ne vem al je al ni, zaradi PCOuser posted image . Vsem želim lep dan pa pošiljam en VEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIIIIIKuser posted image

clock-img

24.08.2007, 12:41

clock-img

linči

pencil-img

43

Pred ss sem imela odkaj redne user posted image .
Po ss 3 mes. sploh nisem dobilauser posted image ,in še to da sem jo dobila po treh mes. je zahvala tabletam za spodbuditev.user posted image

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem