writing-img

STOLČEK BUMBO

clock-img

24.03.2006, 23:03

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Že nekaj časa razmišljam o nakupu tega stolčka. Danes sem ga gledala v Baby centru in se mi zdi tak posrečen. Moj user posted image  je star 4 mesece.
Kakšne so vaše izkušnje? Je primeren za tako majhne otroke?
Na škatli piše da je primeren in da otrok v njem normalno sedi. To drži?

Kakršnekoli izkušnje zaželjene!
Pa lep pozdrav!

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

25.03.2006, 00:08

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz bi pa kupila rabljenega, torej, če ga katera prodaja, naj mi javi na zs.

clock-img

25.03.2006, 06:59

clock-img

AR

pencil-img

75

Stolček imamo doma in ta malo v njem ful uživa. Stara je dobre 4 mesece. Sploh noče več ležati, ampak bi samo sedela.

Priporočam nakup!  user posted image user posted image

clock-img

25.03.2006, 07:50

clock-img

fipi

pencil-img

418

Ja, super je ta stolček. Naš pikec je ful užival. Jaz ga priporočam.

Da vam še to povem, da sem kuhala kosilo pikec pa je zraven na delovnem pulto sedel v stolčku, tako sem z lahkoto skuhala kosilo, ker me je opazoval, vmes pa je dobil kakšen kos mesa user posted image  ......... ne se hecam.

clock-img

25.03.2006, 09:39

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Punce hvala!
Gremo zdaj po njega!
Lep vikend vsem!

inteligence.

clock-img

25.03.2006, 10:47

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Hja, naš je tako močan, da se je s stolom vred vznak metal. Pa preveč utesnjeno se je notri počutil in smo stol vrnili.

clock-img

25.03.2006, 11:26

clock-img

Anonimen

Je slučajno katera vprašala za mnenje o stolčku v razvojni ambulanti ali na NFTH?

clock-img

25.03.2006, 18:04

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Someone, kaj si slišala slabe stvari o tem stolčku?
Jaz sem spremljala nekaj mnenj in se stroka deli: eni so za , spet drugi proti. Absolutno pa se strinjam, da 3 mesečnik ni primeren za ta stolček kot piše na škatli.
Jaz sem ga zdaj malo preizkusila in moram povedat da mali zelo lepo sedi v njem- ni sključen. Seveda pa velja tudi tu isto kot pri vseh ostalih stvareh: ne sme se pretiravat!
Pa lep pozdrav!

inteligence.

clock-img

25.03.2006, 18:17

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ni idealen, je pa boljsi od ostalih kar se razvoja tice. Ni primerjave z raznimi lezalniki ali oblazinjenimi stolcki za hranjenje.

Gospa sem.

clock-img

25.03.2006, 20:39

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša v njem ful uživa, se ji prav dopade, kot da ve, da ni več tista čist tamičkena in da zdej lahko že sedi user posted image

clock-img

26.03.2006, 09:57

clock-img

Anonimen

Naty, nisem slišala nič slabega, zato preverjam, kaj menijo strokovnjaki.
Bom naslednjič vprašala na NFTH. Glede na to, da hodimo v RA, ne bi rada kupovala stolčka, ki je neprimeren. Mi je pa simpatičen po izgledu.

clock-img

27.03.2006, 22:02

clock-img

copka77

pencil-img

158

Nasemu smo ga kupili za 5 mesecev, pa mu je bil premajhen- noge v stegnih predebele,ritka ni sla noter, tako da smo ga vrnili. Je pa nas res veeelik dojencek- takrat je imel 8800 g.
Drugace pa mi je stolcek carski!

clock-img

27.03.2006, 22:15

clock-img

Anonimen

približno enako kot Copka77

clock-img

27.03.2006, 23:58

clock-img

Zarja2

pencil-img

51

Mi smo ga tudi kupili, pa notri sedi zdaj starejši bratec in ima okoli 12 kil, pa ni nič pretesen ali premajhen user posted image  

clock-img

28.03.2006, 06:43

clock-img

sminc

pencil-img

217

Za zdravega, normalno razvitega otroka brez motoričnih motenj NI ŠKODLJIV. Tako so meni potrdili 3  fizioterapevti hkrati. Za mojega Jakoba ki je hipotonik definitivno ni primeren. Ker otrok ne sedi na ravni podlagi kot je potrebno za normalen razvoj mišic ki držijo hrbteničko pokonci. Tisti del, kamor pade ritka ni raven in lenim mišicam daje potuho.
Veš jaz sem ga kupila - Bumbota namreč. Se mi je zdel full luštkan in vse naj naj. Potem sem ga pa za foro nesla pokazat na terapijo. In so me zauser posted image .  Dobro.
svetovala bi ti, da ga- če si ga že kupila neseš pokazat tudi ti. Me prav zanima kaj bodo rekli. Lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

clock-img

28.03.2006, 09:11

clock-img

Anonimen

No, sminc, to sem hotela slišati. Bom v petek vprašala tudi jaz, pa v RA bom poklicala in vprašala, ker imamo kontrolo komaj junija.
Zadnjič sem vprašala za kengurujčka....joj. Dobro, da ga nisem 1 teden prej kupila.

clock-img

28.03.2006, 19:12

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

nam je prišel kdaj pa kdaj prav, bi pa komot brez njega preživeli.

clock-img

31.03.2006, 18:40

clock-img

Anonimen

No, jaz sem danes vprašala našo fizioterapevtko. Še ni slišala za njega user posted image

Na splošno pa je rekla tako: otrok naj bo čim več na tleh, naj prosto miga, brca, da ne bo pasiven. Tudi ležalnikov in podobnega ne odobrava za daljši čas.

Saj če malo pomislim - v tem stolčku je otrok res kot v kalupu. No, mi ga ne bomo kupili, pa ne zaradi tega mnenja. Se mi enostavno zdi, da ga ne bomo toliko rabili.

clock-img

27.03.2008, 15:38

clock-img

koloniclorena

pencil-img

2

IMAM RUMEN STOLČEK BUMBO- RABLJEN, KI GA PRODAM. SMO GA VELIK UPORABLJAL, SAM ZDEJ SMO GA PRERASLI. SUPER ZADEVCA... ČE GA KATERA KUPI, NAJ JAVI NA MEIL: lorena.kolonic@b3do.com.
PAPA

clock-img

27.03.2008, 16:26

clock-img

koloniclorena

pencil-img

2

IMAM RUMEN STOLČEK. SUPER STVARCA. VELIKO SMO GA UPORABLJALI, VENDAR JE KOT NOV. TI PRODAM. ČE TE ZANIMA, MI JAVI NA MEIL: lorena.kolonic@b3do.com.
Pa lep pozdrav!

clock-img

27.03.2008, 17:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Samo ti si pa ta prava, da na 2 leti star post daješ ponudbo user posted image

Sem prepričana, da Natyjin fant ne bi več mogel sedet v njem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

27.03.2008, 19:11

clock-img

POLAND

pencil-img

97

POZDRAVLJENE
TUDI JAZ SEM BILA ZELO NAVDUŠENA NAD TEM STOLČKOM,PA SO MI GA V RAZVOJNI ODSVETOVALI.ŠE POSEBEJ JE BILA PROTI PEDIATRINJA,KI JE REKLA,DA STOL SILI OTROKA V PRISILJEN POLOŽAJ,POSEBEJ ŠE TAKO ZGODAJ,KO ŠE HRBTENICA ŠE NI RAZVITA.MI JE PA FIZIOTERAPEVTKA DEJALA,DA SO MNENJA DELJENA,DA PA JE PO ZDRAVI LOGIKI TAKO ZGODAJ OTROKA V SEDEČ POLOŽAJ SILIT NESPAMETNO.ZATO SE ZA NAKUP NISEM ODLOČILA.PRESODITE SAME.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem