writing-img

S čim čistite?

clock-img

17.07.2009, 17:11

clock-img

vija vaja

pencil-img

75

...npr. KUHINJO (mislim predvsem na fronte-lesena vrata) Uporabljate za to kakšna posebna čistila? Js uporabljam pronto, sam mi mastni, poškropljeni madeži ne gredo doluser posted image )

Pa recimo notranja vrata, ko so okol kljuk polna prstnih odtisov?

clock-img

17.07.2009, 17:12

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Astonish kitchen cleaner.

clock-img

17.07.2009, 17:15

clock-img

ona

pencil-img

3685

Amoniak(kupim samo v Italiji,tle ga ni) razredčen z vodo in ti počisti vse kar hočeš.
Super in zelo poceni stvar!

clock-img

17.07.2009, 22:12

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pronto za vse površine.

Imam pa krpico za pomivanje oken, ko je na eni strani modra, ki spuca madeže in fleke, potem pa spoliram še z drugo stranjo-gladko. Nič se ne vidijo odtisi.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

18.07.2009, 11:32

clock-img

Anonimen

1x tedensko (ali še manj, odvisno od časa in trenutnega navdiha user posted image ) počistim z razredčenim kisom in vileda gobico. Imamo mat fronto, prevlečeno s folijo, vanilija barve in sčisti vse. Je pa res, da nisem picajzlarska, kar se  tiče čistoče.

clock-img

18.07.2009, 14:09

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Jaz uporabim kar rumeni meglio, našpricam in obrišem s papirnato brisačo.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

18.07.2009, 14:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaz imam rjavi pronto za lesene površine...kaj bolj mastnega pa tud jaz z rumenim meglio...super stvar user posted image

clock-img

18.07.2009, 15:08

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz imam rjavi pronto za lesene površine...kaj bolj mastnega pa tud jaz z rumenim meglio...super stvar user posted image

jaz isto,

le z rumenim meglio bodite previdne, tašča je našpricala direktno na leseno fronto, malo pustila in obrisala dol še lak in barvo, tako da smo na novo brusili in lakirali ji kuhinjo..zelo je agresiven..

sicer pronto za les, pa krema pronto za les občasno..sprey pa še za vmesuser posted image

clock-img

20.07.2009, 20:36

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Skoraj nobenih čistil. Vlažno "čedežno" krpico iz mikrofibre. Zadnje čase pa uporabljam gobico, ki se jo dobi v Mavrici, Wipe it gobica, ki res deluje, preverjeno.

Tukaj lahko preberete kaj več.

user posted image

clock-img

03.09.2009, 21:30

clock-img

beyba

pencil-img

2002

dekleta dajte mal embalažo gledat, kar nosite domov s čistili, berite sesatavine...omarice čistite z amonjakom, potem pa otroci to prijemajo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

če katero zanima več o čisitlih mi lahko pošlje zs

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

clock-img

15.10.2009, 14:12

clock-img

Urko15

pencil-img

157

Mi uporabljamo Frosch, ki je BIO 

Naj živi...

clock-img

18.10.2009, 08:49

clock-img

punci

pencil-img

146

IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Jaz uporabim kar rumeni meglio, našpricam in obrišem s papirnato brisačo.

Lp, Eca

evo jaz isto, vse gre do brez težav tudi kakšni "mastni madeži" ki nastanejo sploh na elementu ki je nad kuhalno ploščo

clock-img

21.10.2009, 21:41

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

IZVIRNO SPOROČILO: beyba
dekleta dajte mal embalažo gledat, kar nosite domov s čistili, berite sesatavine...omarice čistite z amonjakom, potem pa otroci to prijemajo ...

Se podpišem. Pri nas doma pri čiščenju glavno delo opravita alkoholni kis in krpica iz mikrovlaken. Ob bolj temeljitih čiščenjih pa jima pomaga parni čistilec.

200% MAMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem