writing-img

S čim oprati?

clock-img

17.09.2008, 20:27

clock-img

ajduska

pencil-img

21

Mogoče to niti ni pravi forum, ampak kako spravite ven flekce od GH, ce pridejo na oblačila? Sem upala, da bojo šli stran z navadnim pranjem, ampak so fiksirani. Sem poskusila tudi z milom za odstranjevanje madežev, pa ne pomaga. Kakšen nasvet?

clock-img

17.09.2008, 20:33

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Jaz sem jo takoj slekla, namocila v vodi s praskom in vanishem, pustila kaksne pol urce, malo zribala pol pa dala prat pa je zaenkrat vse slo ven...user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

17.09.2008, 20:36

clock-img

Anonimen

Jaz sem z Vanishom, ce ni slo pri prvem pranju stran, je slo pa pri tretjem.
Verjetno pa obstaja se kaj bolj ucinkovitega. Nek Meglio so pohvalili tukaj, samo ga se nisem sprobala.

clock-img

17.09.2008, 20:43

clock-img

ajduska

pencil-img

21

IZVIRNO SPOROČILO: bsasab

Jaz sem jo takoj slekla

Ja, ta del meni ni šel najboljše, pa mam zdajuser posted image . Bom še z vanishem poskusila, čeprav se mi do zdaj nikoli ni obnesel.

clock-img

18.09.2008, 07:34

clock-img

smrček

pencil-img

699

Obnese se tudi Omino bianco 100, ali pa Tandil pralni prašek iz Hoferja. Malo praška sem zmešala z vodo, oblekice namočila čez noč, potem pa oprala v strojuuser posted image  preverjeno, učinkovito tudi pri posušenem čokoladnem sladoledu in flekih od trave.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

18.09.2008, 08:23

clock-img

urška

pencil-img

3136

dr. beckmanns odstranjevalci madežev. v muellerju jih dobiš ene miljon sort. za vsak madež drugga. imajo pa tudi univerzalne, ki se odločno obnesejo.

clock-img

18.09.2008, 09:59

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz uporabljam Vanish, res pa je da je najbolje da madež zdrgneš čimprej.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

18.09.2008, 10:52

clock-img

pezbar

pencil-img

202

Tudi jaz sem že 3x oprala krpico, na kateri je zasušen madež banane in ti flekci sploh ne grejo stran. Bom probala še prekuhat, kot svetujejo na
http://www.ringaraja.net/forum/Made%C5%BEi%25%25%25bay,_bay/m_588854/tm.htm

clock-img

18.09.2008, 14:36

clock-img

mumu

pencil-img

806

Meglio in Vanish pa gre vse sigurno vn user posted image .

clock-img

18.09.2008, 15:07

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

Pri nas flekce od GH čistimo na več načinov:
- na bananine fleke se niti ne spravljam, ker jih nikakor ne morem spravit ven user posted image res ne vem, kje je finta teh banan?! Pa takoooo nedolžno zgledajo user posted image
- na manjše flekce čim prej zlijem VANISH (kar direkt), počakam 10-15 min, zdrgnem, operem in voila! Čisto! user posted image
- pri bolj "na juriš" flekih (korenček, breskev, nektarina, ...) pa grem v napad z RUMENIM MEGLIOM user posted image  

clock-img

18.09.2008, 15:44

clock-img

karin412

pencil-img

747

Sonnet ekološko trdo milo za odstranjevanje madežev. Je zelo poceni -1,5 evra in zelo učinkovito. Takoj ko se umaže, madež sperem z vodo in zdrgnem s tem milom. Včasih dam prat na 95.

clock-img

18.09.2008, 18:17

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Hmm, kaj pa sploh je GH??user posted image

clock-img

18.09.2008, 19:56

clock-img

malania

pencil-img

613

IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Nisi edina... tudi jaz sem razmišlaja kaj za en madeš pa je to user posted image
Sklepam da gosta hrana za dojenčke.. buo user posted image

clock-img

18.09.2008, 21:41

clock-img

ajduska

pencil-img

21

IZVIRNO SPOROČILO: malania

IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Nisi edina... tudi jaz sem razmišlaja kaj za en madeš pa je to user posted image
Sklepam da gosta hrana za dojenčke.. buo user posted image

Ja, tako jeuser posted image . Tole je bilo premaknjeno iz foruma o uvajanju goste hrane otročkom. Danes sem poskusila z namakanjem v Vanishu - ni šlo, potem pa še s kuhanjem, pa je malo boljše, ampak ne še čisto čisto. Bom še enkrat malo dlje namakala v Vanishu, potem pa počasi obupalauser posted image .

clock-img

19.09.2008, 00:16

clock-img

sabina34

pencil-img

22

ojla, res so problem teli madezi in pri nas edino kar pomaga je vanish duo, ki se ga je nekoc dobilo povsod, zdaj pa le se v muellerju, pri tem ti ni potrebno takoj namakat ali poskropit, ampak jaz to pocnem ob rednem pranju in tudi normalnih temperaturah. skratka, preden dam v stroj vse madeze polijem s tem gelom in gre zagotovo vse ven. medtem ko sem iskala ucinkovito sredstvo, sem poskusala vse zivo in tudi vse obstojece vanish variane, pa ni nic pomagalo, niti s takojsnjim namakanjem, ta duo vanish pa je zakon.
lp

clock-img

19.09.2008, 20:57

clock-img

ajduska

pencil-img

21

Ok, hvala vsem, bom še poskušala, šola za naprej pa je seveda, da je treba ukrepati takoj.

clock-img

19.09.2008, 21:38

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Takoj sperem z vročo vodo in 80% madežev gre že v štartu dol.
Fora je v tem, da se ne smejo posušiti.

clock-img

20.09.2008, 23:30

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Namočiš v vodo toplote cca 40 stopinj in Vanisha za 12-24 ur. Nato opereš normalno na 60 stopinj v pralnem stroju. 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

22.09.2008, 12:07

clock-img

lunastar

pencil-img

40

Kaj je to Meglio, kje se dobi in cena?

clock-img

22.09.2008, 13:13

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

to je čistilo, ki se dobi mislim da v vsakem sosedu, tušu, šparu in podobnih trgovinah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem