writing-img

S katerim sadjem začeti?

clock-img

20.09.2005, 14:10

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

Midva se sicer že malo uvajava na gosto hrano s sadnimi kašicami, me pa zanima s katerim sadjem in zelenjavo je najbolj začeti, da ni pretežko za trebušček.

Če ima katera nasvet ali kakšen link za internetu...Hvala vam!

clock-img

20.09.2005, 14:14

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Skuhaj jabolko in pa s paličnim prepasiraj, dodaj malo vode v kateri se je kuhal, da dobiš gladko maso, ki ne sme biti pregosta.

clock-img

20.09.2005, 14:44

clock-img

Anonimen

kuhano jabolko, banana, mal kasnej kuhana hruška
zelenjava pa korenček, cvetača, brokoli, krompir, kolerabica, špinača mal kasnej

fina je revija mama mamina paparica - to je posebna izdaja. tm maš kr dost nasvetov pa tut tabelo kdaj kej lajko daš

lp, lara

clock-img

20.09.2005, 14:46

clock-img

Anonimen

klele si poglej

http://www.mama.si/?menu=J001

clock-img

21.09.2005, 15:07

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Jaz sem začela z zeleno zelenjavo (bučke, krompir, por, paprika, blitva). Potem sem dodajala barvno zelenjavo (paradižnik, jajčevec, cvetača) in sadje (jabolko, banana, breskev, marelica, hruška). Od začetka se je fino izogibati agrumom (pomaranča, mandarina, limona). Banana zna zapirati, hruška napenjati.

clock-img

24.09.2005, 09:16

clock-img

aljaž-blaž

pencil-img

88

mi smo začeli z jabolko in korenčkom naš je star tri mesece in vse dobro prenaša nič krčkov in zvijanja lp. majauser posted image user posted image

maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem