writing-img

S koliko starim dojenčkom na dopust?

clock-img

31.05.2005, 09:05

clock-img

snežinka *

pencil-img

129

Naš Vid :duda:je sedaj star 1t., ker pa imam še 6l. Pio :angel:bi morali iti na morje, saj se ji že sedaj trga srček, če nebo šla. Vendar ne vem če je z 2mes. dojenč. že primerno iti na dopust.

KAJ MENITE??

clock-img

31.05.2005, 09:07

clock-img

Anonimen

Jaz osebno ne bi šla, pa naj gre Pia kako drugače na morje. Meni dojenčki pod 4 meseci ne pašejo drugam kot doma.
Vem pa, da mnogi starši to prakticirajo in nimajo nobenih težav. Tako da bi rekla, da je čist odvisno do tebe in Vida, kako bosta vozila.

clock-img

31.05.2005, 09:11

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Nasa je bila stara 3m-pa ni bilo problemov-se za hrano nas ni skrbelo,ker se je se samo dojila!

clock-img

clock-img

Malinca

pencil-img

4

Le pogumno pojdita- majhni dojenčki, majhne skrbi. Morski zrak mu bo samo koristil, ti se ukvarjaj z dojenčkom, sprehodi in hranjenje, to bo na dnevnem redu.
verjem, da se boste imel fino. majn kompliciraš, boljš je.preverjeno.:morje:
uživajte

clock-img

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Pri nas je bil Gapi star 2,5 meseca, ko smo šli v Maredo in nismo imeli nobenih težav.
Tako mirnega dopusta nismo imeli nikoli več.
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Mi bomo šli na dopust, ko bo naša prihajajoča kepica stara cca. 2 meseca.

Ne vidim problema - razen če ima dojenček kakšne posebne zdravstvene težave.

:rozica:

clock-img

31.05.2005, 09:14

clock-img

snežinka *

pencil-img

129

No malo ste me potolažile. Bom pa planirala čim bolj pozno poleti, da bo le vreme O.K.

Snežinka

clock-img

31.05.2005, 09:15

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Mi smo lani šli s 3mesečnim na Pag:morje: in sploh ni bilo nobenih problemov...potovali smo ponoči, tako da je itaq spal, dol sva pa bila v senčki, jedel je kadar je hotel, spal ravno tako, šli smo pa konec avgusta... pa saj ni treba it ravno v tahudi sezoni, če je taka želja greš lahko tudi še v septembru na morje:morje:, je še dovolj toplo in takrat bo tvoj mali tudi že dobre 3 mesece star.

clock-img

31.05.2005, 09:23

clock-img

snežinka *

pencil-img

129

Septembra mora Pia v šolo.Razen če bodo v šoli razumevajoči in se bo dalo zmenit.

clock-img

31.05.2005, 09:47

clock-img

Anonimen

Pojdi mirno na dopust,tudi,če je tako majhen.
Uživajte vsi-dojenček ni iz stekla,vročina bo tako na morju kot pri vas doma.

clock-img

31.05.2005, 09:53

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Zakaj pa ne? Brez skrbi pojdite in uživajte!

clock-img

31.05.2005, 10:13

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Mi smo septembra odšli na dopust, Sara je bila pa stara 4 mesece in je bilo super.

clock-img

31.05.2005, 12:31

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

pri nas bo tudi tako...rok imam 5.7., dopust je že rezerviran zadnje 14 dni v avgustu (gre tudi malečka septembra v šolo)...če bo z nama s pikecom vse vredu glede zdravja, me noben ne prepriča, da ne gremo...so me v to prepričali 1. in mi je še zdaj žal tistega poletja brez morja...tako mirno res ni bilo nikoli več

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem