writing-img

S prehladom na morje...?

clock-img

23.06.2006, 14:02

clock-img

Anonimen

a lahko grem za en dan na morje z 18 mesečno user posted image ,ki je malo prehlajena,ji teče iz nosa,vročine pa zaenkrat nima?
po moje so dve varianti ali se bo prehlad zaradi morske vode pozdravil ali bo še kaj fasala dodatnega...
kaj menite?

clock-img

23.06.2006, 14:04

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz bi na tvojem mestu šla, saj če ji teče iz noska, to ni tako kritično. Sicer smo bili mi lani na morju ko je imel Aljaž antibiotik-zbolel je ravno dan pred morjem, šli smo, vendar smo se itak predčasno vrnili domov, ker je dobil vročino.

clock-img

23.06.2006, 14:47

clock-img

total

pencil-img

4453

Če ni vročine ti kr pejt,seboj mej zdravila.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

23.06.2006, 15:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz bi šla. ko je bila moja Nuša tako mala smo tudi šli, pa je fejst kašljala in imela poln nosek, ko smo pa na morje prišli pa že po prvem sprehodu ni več kašljala.kot čarovnija. saj, če bo slabše lahko  greste nazaj domov, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.06.2006, 15:46

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi gremo z njo na morje tudi če je prehlajena. Ji fajn paše morski luft, ji prečisti dihalne poti. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

23.06.2006, 16:16

clock-img

Anonimen

Na morje kar pejt, zrak bo samo dobro del.

Pazi pa, da se dodatno ne prehladi v avtu, na premrzli klimi ali pa ne bo vsa premočena med vožnjo.

clock-img

23.06.2006, 18:00

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz bi šla v vsakem primeru (razen kakšnih hujših bolezni). Kaj pa če bi bili na morju doma?!

clock-img

23.06.2006, 21:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz bi šla. S seboj bi vzela zdravila za zbijanje temperature.
Pa uživajte.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem