writing-img

Saš Jakob

clock-img

27.07.2009, 12:43

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Doma imamo user posted image Filip Žak user posted image Pia Zoja in še enga user posted image Tjaš Luka, ker bi zdaj naj bil tudi user posted image me zanima kakšna ideja oz. ime bi še poleg imena Saš pasalo zraven. Meni osebno Saš Jakob ampak mojmu ne sede. Zato moram pogruntat kakšno drugo kombinacijo, če ima katera kakšno idejo prosim za njo user posted image

Ime pa mora biti dvojno, ker ga imajo že ta prvi trije in nočem izjeme v četrto user posted image user posted image

Lp Vesna

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.8.2009 12:37:14 >

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

27.07.2009, 12:49

clock-img

higuys

pencil-img

1160

Poznam fantke , ki imajo taka dvojna imena:

Tibor Jon
Lev Jakob
Nal Gaber

zraven Saša bi mi šlo v uho

Saš David
Saš Matia
Saš Ian
Saš Gašper
Saš Gregor

clock-img

27.07.2009, 12:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Za ime ne vem, ampak čestitke za četrtega, Vesnauser posted image . Te najprej nisem pogruntala, ko imaš malo drugačen nick kot prej, ampak po imenih otrok pa vem, da si to ti. Mi čakamo tretjega.

clock-img

27.07.2009, 12:52

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Mi čakamo tretjega.

O, Jančika, čestitam! user posted image

clock-img

27.07.2009, 12:58

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

zraven Saša bi mi šlo v uho

Saš Ian

user posted image
ful dobra komnbinacija

clock-img

27.07.2009, 13:02

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Za ime ne vem, ampak čestitke za četrtega, Vesnauser posted image . Te najprej nisem pogruntala, ko imaš malo drugačen nick kot prej, ampak po imenih otrok pa vem, da si to ti. Mi čakamo tretjega.

Hvala jančika za čestitke smo se odločili še za enega pol pa damo obrt nazaj user posted image

Sem pa zadnjič opazila , da pričakujete še enega ja a slučajno že veš kaj bo bo v tretje bejba ali bo še en lulči??

Lp Vesna

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

clock-img

27.07.2009, 13:05

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

Saš Ian

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

Res paše skupaj se tudi lepo sliši sam men ime Ian ni všeč
Tut imena kot so Lan, Maj, Gal, Jan, Nal,... in ta kratka , ki jih je zadnje čase kar nekaj ne potegnejouser posted image

clock-img

27.07.2009, 13:44

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Saš Oskar, Saš Karel

clock-img

27.07.2009, 13:47

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_14
Hvala jančika za čestitke smo se odločili še za enega pol pa damo obrt nazaj user posted image

Sem pa zadnjič opazila , da pričakujete še enega ja a slučajno že veš kaj bo bo v tretje bejba ali bo še en lulči??

Pri nas smo se specializirali za fante, hehe! Konec novembra bo.

Kerensa, hvala.

clock-img

27.07.2009, 13:51

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Saš Erik

clock-img

27.07.2009, 13:52

clock-img

barika

pencil-img

6448

Vesna, bom rekla samo to, da sta lahko vesela, da sta našla toliko imen, kio so vama všeč, midva sva enega komaj našla, da je obema všeč.user posted image
Pa a potem otroke dejansko kličeta po vseh imenih?

clock-img

27.07.2009, 14:39

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Vesna, bom rekla samo to, da sta lahko vesela, da sta našla toliko imen, kio so vama všeč, midva sva enega komaj našla, da je obema všeč.user posted image
Pa a potem otroke dejansko kličeta po vseh imenih?

Barika otroke kličema samo po prvem imenu bi bilo praveč, če bi jih po obeh. Pri prvem je naneslo nekok na dva imena pol pa vsak naslednji tut ni mogo imet samo enga se mi ni zdelo pošteno user posted image user posted image in tako je zdaj ogromno imen. Aja v vrtcu jih pa kličejo z obema imenoma in mi je prav smešno ko nisem navajenauser posted image je pa res, da v uradnih dokumentih sta zavedena oba imena kasneje ko bojo pa večji se pa bojo lahko podpisovali samo z enim in sicer s katerim bodo hoteli vsaj nekje sem jim prizaneslauser posted image user posted image .

Pa še to srečo imama, da imama isti okus za imeni tako da ni velik govora kaj ja in kaj ne samo tale Saš Jakob možu ne sede pravi, da Jakobu ne paše ničuser posted image user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem