writing-img

Sab simplex kapljice-koliko?

clock-img

16.03.2008, 23:43

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Končno smo našli kapljice za našo punco, ki jo zvija po trebuščku in tole nam zares pomaga!user posted image Ni mi jasno, zakaj nam je patronažna rekla, da se za te krčke ne daje ničuser posted image naj kar potrpimo, da mine, da se črevesje umiri.
Zanima me, če kdo ve, kolikokrat na dan lahko te kapljice sploh dam naši dojenčici, ker v priloženem navodilu piše le, da lahko damo dojenčkom 15 kapljic pred dojenjem in pred spanjem?!

Hvala vam za odgovore!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

16.03.2008, 23:48

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Jaz sem mojemu dala pred krčki, se pravi, je imel zmeraj po 19.uri veselico, torej sem mu dala ob 18.30.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

17.03.2008, 00:03

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Našo zvija tudi večkrat na dan! Vedno preverim, da ni kaj drugega, ma saj itak vidiš, če zvija, se drugače obnaša. No, bojim se, da bi ne dala preveč teh kaplic kdaj!

clock-img

17.03.2008, 08:03

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Nevem, če je dovoljeno dati večkrat na dan kapljice, kot samo enkrat. Lahko pa zjutraj daš 5 kapljic, popoldne 5 in zvečer 5.. Nevem, jaz sem mu dala ob določenih urah..

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

17.03.2008, 08:26

clock-img

Lolypop

pencil-img

156

Lahko daš pred vsakim obrokom (pač ne 15 naenkrat).

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4634947

Carpe diem.

clock-img

17.03.2008, 14:26

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Kolikor jaz razumem iz tega posta na med.over.netu se lahko vsakič pred dojenjem oz. hranjenjem doda te kaplice?!

clock-img

17.03.2008, 15:05

clock-img

mml

pencil-img

4156

SAB simplex kapljice lahko daješ 15 kapljic pred vsakim dojenjem in še pred spanejm, če to ni takrat kot je dojenje...takšna so vsaj priložena navodila.

Upam, da krči čim prej minejo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

17.03.2008, 15:42

clock-img

polona5

pencil-img

188

Tako je Nasy, vsak pediater ti bo rekel, da se Sab simplex kapljice dozira od 10-15 kapljic pred vsakim obrokom - oz. če daješ mleko po flaši, jih lahko daš tudi kar v mleko. Mi jih tudi tako uporabljamo. Lp

clock-img

17.03.2008, 17:38

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

Zdravo, meni je p rekla na začetku, ko je bil 1 mesec od 10-15 kaplic, sedaj pa, če ima težave lahko 20 pred vsakim dojenjem, lahko tudi več, če ne primejo...sub simplex delujejo na principu, da velike zrakce razbijajo v manjše, da doječnek lažje dela pukce oz se pokaka...user posted image  in pol smo vsi veseli....
lp, PP1

clock-img

17.03.2008, 20:03

clock-img

petra2a

pencil-img

289

Mi smo probali že skoraj vse...razen teh kapljic še ne. Imamo grozne krče...cele noči ne spimo..ma kaj noči, tudi podnevi, če smo notri je hudo. Spi mi samo v vozičku in sedaj,ko bo slabo vremo...AJOJ.. že sedaj se bojim. Stara je 1 mesec in se delno dojimo, dodajamo NOVALAC AC.
Kje dobim te kapljice?

clock-img

17.03.2008, 20:31

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

v lekarni...

clock-img

17.03.2008, 21:22

clock-img

petra2a

pencil-img

289

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Končno smo našli kapljice za našo punco, ki jo zvija po trebuščku in tole nam zares pomaga!user posted image Ni mi jasno, zakaj nam je patronažna rekla, da se za te krčke ne daje ničuser posted image naj kar potrpimo, da mine, da se črevesje umiri.
Zanima me, če kdo ve, kolikokrat na dan lahko te kapljice sploh dam naši dojenčici, ker v priloženem navodilu piše le, da lahko damo dojenčkom 15 kapljic pred dojenjem in pred spanjem?!

Ali ste probali še katere druge? kako veš, da so te prave?

Hvala vam za odgovore!

clock-img

17.03.2008, 22:10

clock-img

julčka

pencil-img

21

Tudi nam so pomagale, pa še fine so. Sem jih pa razporedila čez cel dan, samo nikoli več kot 15. 

clock-img

17.03.2008, 22:55

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

IZVIRNO SPOROČILO: petra2a

Ali ste probali še katere druge? kako veš, da so te prave?

Kako veš, da so te prave-enostavno, drugih ni, vsaj kar jaz vem. Baje da so bile včasih še te na recept. Stanejo pa nekaj manj kot 5 EUR, vredne so tega denarjauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2008, 12:47

clock-img

petra2a

pencil-img

289

Danes smo kupili te kapkjice in veste kaj punce...upam, da bodo te vžgale. Ali pa to deluje samo v moji psihi. To noč smo bili pokonci 7 ur. Sedaj sem ji dala te kapljice v mleko in je zaspala, pa še ko prdne se ne napenja več toliko.

Nasy, kaj praviš...je to to?!

clock-img

18.03.2008, 15:44

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Ja , po mojem je to touser posted image upam, da boste zdaj več spali.

clock-img

19.03.2008, 08:31

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Našemu pa so samo pomagale kapljice od bimbi-ja Gas. Se spomnim, da sem jaz sab simplex kapljice zmetala v smeti, ker našemu niso pomagale.

clock-img

19.03.2008, 09:51

clock-img

petra2a

pencil-img

289

Punce, povejte mi ali imajo vaši user posted image  krče samo ob določenih urah?! Fino bi bilo, da bi jo pogruntala, kdaj jo dajejo in ji že prej dala kapljice....pri nas so krči čez cel ljubi dan...tudi ko spi, jo prebudi krč. Za po.......user posted image . MENI SE MOJA FUL SMILI..RADA BI JI POMAGALA PA JI NE MOREM.

Pravijo, da mine....kdaj že????????????????????????

clock-img

19.03.2008, 10:18

clock-img

misar

pencil-img

1892

petra2a mi smo tud mel ful krčke čez dan. pol sem pa ugotovila, da je treba konkretno kupček podret. pa ne enega. naša mora vsaj dva al pa tri, da je potem vse ok. lahko pa to podiranje kupčka traja tud več kot pol ure. vseeno boljše kot krčki. pa ful je  pomagal tud čaj iz janeža in kumine. ji ga kar pogosto dam.

čebelica Lana in trotek Nejc

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem