Saj sem vedela,ampak vseeno ni lahko,...
1
09.07.2008, 04:26
261
Vendar, sem pa tudi globoko v sebi čutila, da prihaja še zadnje dejanje. Epilog, v obliki srečanja njegove partnerke (ki jo ves čas ni priznaval) in najinega otroka.
In danes oz. včeraj se je zgodilo. Bili so skupaj.Hči je stara 2,5 leti in je ko je prišla domov to tudi povedala.Na njen način pač.Ko je zaspala sem ga poklicala in mirno vprašala,če lahko verjamem hčerinim besedam. Seveda je odreagiral na svoj način, vendar sem takoj vedela da je res. Kasneje ko se je pomiril, mi je v pogovoru tudi priznal. Da je res, da so bili skupaj del stika, potem sta bila sama, da se mu zdi prav da se razumeta. Rekel je tudi, da jo je hči lepo sprejela in da sta se igrali.Da zdaj naprej namerava čas ko je z otrokom preživljati tudi z njo, ker če se bo odločil, da bo z njo do konca svojega življenja je tako tudi prav. Da sicer še ne živita skupaj, ampak skupne stike pa namerava izvajati. Da ve, da je on kriv za našo usodo, vendar me je 2 leti nagovarjal in prosil, pa sem se nazadnje odločila da čez to ne morem. Seveda ne morem,če sem ves čas vedela za žensko,katero je on vztrajno zanikal, jaz pa naj bi v duhu dobrega vse požrla in ga vzela nazaj. On pa bi seveda živel isto šarado še naprej in bil malo tu malo tam. V isti sapi me je spraševal, če ga imam še vedno rada. Sem mu v stilu njegovih odgovorov rekla, da ne želim odgovorit. In da današnji dan s tem nima nobene veze. Pa je rekel, da ima oz. da je imelo vse skupaj vezo do pred kratkim. In da zakaj nisem takrat vse skupaj premislila in bi pozitivno rešili,ter bili ponovno skupaj.
Skoraj me je vrglo na rit. Česa tako iskrenega iz njegovih ust še nisem slišala v vseh letih kar ga poznam! Tudi to je znak, da sva dokončno prerezala vse niti.
Vedela sem da bo to prišlo,...Pa se vseeno čudno počutim. Ne vem ali sem žalostna, besna,...pojma nimam. Vem samo to da zdajle ne spim, ker me je vrglo pokonci.Kot že večkrat do zdaj, bo očitno prišlo za mano,...Takrat zbolim.
Prešli smo v zadnje dejanje in jaz se moram seveda za dobro otroka obnašati razumno. Čeprav bi, iskreno povedano, najraje razbila vse in vsakogar okoli sebe. Aja, torej sem besna:)
Kakšno vzpodbudno besedo morda?
09.07.2008, 08:00
626
Just one word - CARICA!!!
Pa mislim, da boš vedela zakaj. V tem času si naredila vraga in pol ... Kljub metanju polenov pod noge z njegove strani.
In ja kot je povedala moja predhodnica ... Jaz bi ga tudi zbila .... No ja saj na nek način pa si enkrat že ga
Levček drži se!!! In novim zmagam naproti!!!!

Vso lepo tebi in tvojemu.