writing-img

Sam nekaj...

clock-img

01.08.2005, 11:32

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Veste kaj punce, rada bi vam sam povedala, da sem mal, ker sem firbčna, pogledala tudi na druge forume, ki so na tem naslovu in ugotovila, da je naš forum najboljši.

Tukaj smo punce tako skupaj in se podpiramo, nobenih žal besed.Na drugih forumih pa taka žlehnoba.Sam nekaj ujedajo.Ne vem morda sem naletela na take teme, na take ljudi.Ampak res se mi zdi da te stiska bolj poveže in ne misliš slabo.
Ker sem vajena našega foruma sem bila prav presenečena nad direktnostjo in predvesem nad tem koliko so lahko nekateri žleht.
Tako da punce...ostanite take kot ste in trikrat hura za vse nas.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

01.08.2005, 11:40

clock-img

saša24

pencil-img

177

pozdravček!

veš tut js včasih zajadram na druge forume pa mi ni preveč všeč, mi je bolši naš, ker si znamo res priskočit na pomoč, če ima katera kakšen problemček, pa četudi se ne tiče naših problemov glede ovulacije in zanositve...

sem pa enkrat pisala na drug forum, in dala vprašanje koliko punc, ki se je zdravilo za neplodnost je rodilo dvojčke? pa mi je ena napisala naj vprašam na forumo zanositev in ovulacija.. mislim....

v glavnem, da smo mi dobre prijateljice na našem forumu.....

vsem puncam želim lep dan...... pa čimveč :nosecka::nosecka::nosecka:

sasa24

clock-img

01.08.2005, 11:52

clock-img

Anonimen

Meni je tudi tukaj najlepše. Tako lepo, zavito v vatko se počutim, kot da bi vsi na forumu RR skrbeli eden za drugega. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

01.08.2005, 11:55

clock-img

IrenaO.

pencil-img

105

Se strinjam z Ankico,prav polepšate mi dan:bravo:

clock-img

01.08.2005, 12:22

clock-img

lena76

pencil-img

63

se strinjam z vsemi - sploh ni nobenih problemov in zadržkov pri svetovanju in pri neke vrste #cartanju#, ko si v skrbeh in neveš kako in kaj ....pa ko si brez izkušenj....itd.

kar tako naprej :kuza::angel::angel:

pa lp

lena

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

01.08.2005, 12:44

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst sm pa vesela, ker se lahko vklopm v vsak forum in se povsod čutm dobrodošla :bravo:

clock-img

01.08.2005, 13:00

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ej, baguska, nisem na tekocem, sam sem zasledila, da so se ti kazale neke crtice?8) Kako je na stvari? :)

clock-img

01.08.2005, 13:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ne vem nism več nobenga testa naridla, na sumu mam da sm mela le prehlad maternice in jajčnikov in črtic sploh ni blo, sicer bi pa itak enkrat konc tedna mogla dobit M, pa bomo vidl če me sum ne vara :)-

clock-img

01.08.2005, 13:03

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Potem, pa itak drzim :miska::miska::miska:.
Ma, ni :hudicek:, enkrat bo nam ze ratal.:miska:

clock-img

01.08.2005, 14:46

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Hmmmm kaj pa pol ko boš zanosila, pa boš hotla tud na druge forume po odgovore, kaj boš pa potem:zmeden2: :)- :)- Sej se najdejo črne ovce ampak v večini so punce prav fajn tud na drugih forumih.:bravo::bravo::bravo:

clock-img

01.08.2005, 17:45

clock-img

ameli

pencil-img

871

Tudi jaz se ne morem ločit od tega foruma, čeprav sem že :nosecka:. Saj ne da mi drugje ni všeč, ampak tukaj ste najboljše:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem