cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Samo dve celici

clock-img

19.04.2009, 09:54

clock-img

Anonimen

Dobro jutro.

danes sem na punkciji doživela veliki šok. Kljub zelo zdravi prehrani, Q-10, matičnemi mlečku, Elevitu, sem v tem postopku od 8 foliklov pridelala samo dve celici (ponavadi veliko več). Žalost je neizmerna.
Zaradi samo dveh celic se je G odločil, da izvede ET (če se bo sploh katera od teh dveh oplodila) že v torek, tj. 2.dan.

Zelo me zanima, če je kateri punci uspelo kljub podobni izkušnji kot je moja? Lahko sploh upam?

Hvala za odgovore.

clock-img

19.04.2009, 10:41

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Mislim, da je pred časom maja24 imela samo eno celico in ima zdaj eno fletno punčko doma!

Pa smo 4!!!

clock-img

20.04.2009, 14:34

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

v mojem sorodstvu je primer z eno samo oplojeno celico, vstavljeno na 2 dan in ta celica je danes 6 mesečni fant

jaz sem sicer imela 4 oplojene celice -2 so zamrznili, 2 vstavili na drugi dan in ena se je prijela in julija pričakujem sinkota:)

clock-img

20.04.2009, 15:20

clock-img

Anonimen

ČESTITAM ANČI BANČI!

clock-img

22.04.2009, 10:07

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

hvala.)
tebi pa želim da uspe in navijam user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem