writing-img

Sandalčki za poletje

clock-img

18.04.2006, 15:27

clock-img

Anonimen

Kakšne mislite nabavit, ali ste jih že?user posted image Vem, da je fajn da je bos, amapk povsod bos ne more ituser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2006, 16:43

clock-img

muha1

pencil-img

666

V Massu sem gledala take lepe napol sandal napol tenisek, so pa od Fischer Price. Njihovi modeli so mi zeloo všeč, pa še cena je sprejemljiva. Drugače pa ne vem, kako se kaj obnesejo.

clock-img

18.04.2006, 17:16

clock-img

Anonimen

kakšna je cena?

clock-img

18.04.2006, 18:26

clock-img

Anonimen

Od FisherPrica se čevlji zelooooo dobro obnesejo. Posebej ti poletni napol sandalčki, napol supergice so odlični. Preverjeno.
Mi smo danes nabavili v Yello Spiderman sandale, kakopak.

clock-img

18.04.2006, 19:10

clock-img

tadejaa

pencil-img

121

Cena je okrog 4500 sit. Jaz sem sedaj kupila bolj zaprte,
za poleti pa bom verjetno še te sandalčke (Fisher Price).

clock-img

18.04.2006, 20:41

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz bom gledala to, da so spredaj zaprti, da nima prstkov ven...a zdaj pa še ne nosi pravih čeveljčkov? doma je itak bos, ampak ko kam gremo je pa fajn, da ni kar v teh za v voziček user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

18.04.2006, 21:03

clock-img

sa

pencil-img

651

Od FisherPrice sandalcki so user posted image user posted image user posted image jih je lani imel in letos jih bomo spet nabaviliuser posted image

clock-img

18.04.2006, 21:41

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

katera pa je najmanjša številka teh  FP?

yeah, thats me ;)

clock-img

20.04.2006, 08:56

clock-img

Anonimen

Nič še ne hodi, tako,da nima še nobenih čevljev za hojo, amapk same mokasinke itd..user posted image

Baje je cena okrog 4500situser posted image morem it pogledat.

Kje v massu pa jih prodajajo?da nebom lutala po trgovini?user posted image user posted image

clock-img

20.04.2006, 08:59

clock-img

Anonimen

Nina_nana, med otroškimi čevlji jih imajo ponavadi. Saj izgubiti se po moje v eni trgovini ravni ne moreš.user posted image

clock-img

20.04.2006, 10:34

clock-img

Anonimen

Joj ti še nisi bla te v Massu v Mb, ko je več kot dovolj , da se zbugišuser posted image

clock-img

20.04.2006, 20:25

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Splišni, še vedno čakam na fotke čeveljčkov Fisher Price... user posted image  

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

20.04.2006, 20:29

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Pa še nekaj me zanima... Liam ima št. nogice 21,5, Cicibanke ima 22 in so mu kar komot. Kolikšno št. bi mogla kupit Fisher price čeveljčke? user posted image Mi lahko katera pomaga, pri izbiri št. ker ne bomo probavali, ampak jih bomo naročili, da nam jih pošljejo.

Pliiiiz, pomagajte nam. user posted image

Sweet Like Chocolate

clock-img

20.04.2006, 22:33

clock-img

Kami

pencil-img

414

Spacey, na tvojem mestu bi mu kupila 22, ker v tem obdobju nogice ful hitro rastejo, do takrat, ko bo rabil sandalčke je pa še vseeno mesec ali dva. Sicer se pa zmeni, da jih pošlješ nazaj, če mu bojo ful prevelike, saj po moje bi se to dalo user posted image , samo poti imaš malo več.  Pa tvoj sine ima enako ime kot moj ta prvi (kmalu bo 4 leta)! user posted image  Jih ni veliko, ne? Čeprav sem slišala, da jih je na Obali več. Pa še vedno mi je všeč... Zdaj imam drugega (3 mesece), ki pa smo ga poimenovali Evan.

clock-img

21.04.2006, 07:56

clock-img

dory

pencil-img

8852

midva mava se tele za ponosit...pa so mi ful kul :)

user posted image

clock-img

21.04.2006, 18:21

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

TEJA kje si te nabavla in kaka je cena?
'

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

21.04.2006, 18:39

clock-img

Anonimen

Spacvey, zadnjič sme bila v Massu, pa je bil tak dren, da nisem mogla slikat. Še sebi sme narobne čevlje kupila, ker je bil tak dren. A še rabiš slike? Mogoče bom jutri lahko skpčila, pa upam, da ne bo drena. Pa po moje je potem najbolje, da res kar 22 vzameš.
TZeja je pa tele zgornje kupila na superge.si.
Link:
http://www.superge.si/html/svn/2007239-AA.shtml

clock-img

21.04.2006, 21:40

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ja Splišni, če ti uspe slikat bi te res prosila, jih bom dediju od Liama naročila...  user posted image

Sweet Like Chocolate

clock-img

21.04.2006, 22:07

clock-img

Anonimen

O.K., upam da mi bo ratalo, ker bova s Tiborjem sama doma, potem pa moram dobiti varstvo, medtem, ko spi, da lahko grem. Z mano pa noče po trgovinah hodit. Pa saj v tem krasnem vremenu ga res ne morem tja vlačit.

clock-img

21.04.2006, 23:01

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem gledala danes FP supergice in sandalčke v MASSU (btw v mb ne moreš gor z vozičkom user posted image  )...ampak imajo vse od št. 20 naprej...jaz bi pa v št. 18 ali mogoče 19 rabila...sem vprašala, če sploh obstajajo tako majhne št. pa jih samo tu nimajo in mi je "brihtna" prodajalka povedala, da pri njih (v mb massu) ne obstajajo user posted image  a jih je katera kje drugje zasledila? se jih da kje na internetu naročit?

yeah, thats me ;)

clock-img

21.04.2006, 23:05

clock-img

Anonimen

Bom spotoma, če bom šla, pogledala, katere številke imajo v Kranju. Na netu jih pa nisem našla, pa sem ful brskala. Samo enih 5 modelov, pa še bolj zimske, neke škornje pa tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem