writing-img

Sandalčki za v vodo št 19

clock-img

01.07.2006, 18:27

clock-img

Anonimen

Ke gremo čez en mesec na morje sem začela kaj naj mu kupim. Kaj pa vaši malčki obujejo za v vodo?

clock-img

01.07.2006, 19:29

clock-img

ona

pencil-img

3685

Naša ima plastične sandalčke za v vodo,so stali cca.900 sit!

clock-img

02.07.2006, 09:49

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz ji bom tudi šla kupit te plastične sandalčke....Lani sem jih lupila v Mother Care in so bili resničn zelo poceni....Mislim da okrog 700sit....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

03.07.2006, 10:28

clock-img

asso

pencil-img

3700

Najboljši so uni čeveljčki, ki so kao za potapljače - iz takega materiala narejeni.
Upam, da veste kaj mislim...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

03.07.2006, 10:47

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš ima pa ene take iz pene, kupljene v Massu, okrog 2.000,00 SIT. Malo dražji, ampak bojim se, da tisti plastični žulijo - vsaj mene so, ko sem bila majhna in sem jih imela obute user posted image , tko da sem za tamalga dala raje mal več, pa bom brez skrbi.

clock-img

03.07.2006, 17:06

clock-img

bibko

pencil-img

7

Tudi mi smo se ravno vrnili s prvega dela dopustauser posted image . Imamo dvojčke in našemu fantu smo kar na morju kupili čeveljčke za v vodo (varianta-potapljači) in so se mi zdeli super. Bili so 40 hr. kun, problem pa smo imeli s punčko kajti ona ima številko 19, te čeveljčke pa dobiš le od št. 22 naprej, zato za tako velikost št. 19 ne vem kaj naj ti priporočim.

Pa čimlepši dopust....user posted image

clock-img

04.07.2006, 14:08

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sem tudi ravno danes kupila te penaste  v Massu. stanejo pa eni 1990 SIt in še akcijo imajo če kupiš tri pare čevljev dobiš ene zastonj in sem kupila mojima dvema tamalima in še sebi ene user posted image

clock-img

04.07.2006, 14:08

clock-img

SISI25

pencil-img

729

no sebi nisem kupila teh penastih ampak izgovor sem pa imela, da sem še ene vzela user posted image

clock-img

06.07.2006, 11:10

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Meni je pa neumno otrokom kupovat čevlje za v vodo. Sej ne moreš plavat s čevelčki ali sandali. Pa edina prilika je, ko lahko otroka bosega pustiš malo po kamenčkih, je bolj zdravo. Sej odrasle pika, pa smo občutljivi, pa zbada, pa ne vem kaj še vse. Naš 8 mesečnik in 3 letnica se bosa in naga vlečeta po celi plaži, pa se nič ne pritožujeta. Če bi se pa mi delali, češ kako bode, bi bila pa tudi onadva taka. Najbolj zdravo za noge je biti čimveč bos.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem