writing-img

Sanjska ženska

clock-img

11.11.2004, 12:25

clock-img

Donja

pencil-img

565

Včeraj sem v debati o sanjskem moškem zasledila, da bo sledila tudi oddaj sanjska ženska. In včeraj zvečer moj dragi lepo prešaltuje kanale na tv in na RTL naletiva na oddajo Sanjska ženska. Prišlo je 25 tipov in izbrati je morala 15 za naprej. Je mogoče katera gledala? Komentar?
Za moje pojme so jo malo preveč razgalili, saj je ta obleka skoraj vse pokazala. Tipi pa povprečni. Ni bilo nobenega ala Pierce Brosman ali Sebastjan Cavazza. Bil je en črnec in sva z mojim bila prepričana, da bo šel naprej in je res.

clock-img

11.11.2004, 13:36

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz sem tudi slišala od tasta da bo sanjska ženska potem:)-:)-:)- a se bo kakšna prijavila:)-:)-

clock-img

11.11.2004, 14:04

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Kakšna se sigurno bo, sanjski moški je dobil 3 mio:bravo::bravo: honorarja. Za tak denar ali več se bo kakšna prijavila.

clock-img

11.11.2004, 14:53

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Ni dobil 3 ampak 2 mio - preverjeno.
ampak vseeno še preveč!!
Donja dober okus!!:bravo:

Lp, Anja

clock-img

11.11.2004, 15:17

clock-img

akinom

pencil-img

63

kolegica mi je rekla da je gledla na RTL in da tipi res niso bili kaj ekstra.Je rekla da je bil en policaj in da ga je bolj proti koncu izbrala prav živčen je bil ......
Ej a so nori 2 mio za takega sanjskega moškega to je pa že višek:grrr:

clock-img

11.11.2004, 15:34

clock-img

kimi

pencil-img

3836

tia mislila sem kakšno s foruma:)-

clock-img

11.11.2004, 15:42

clock-img

Anonimen

2 MILJONA???? HALOOOOOO!!!

A so čist nori al kaj?
Za tist "pejnovrt" od tipa? (Če katera ne zna prebrat vam lahko daljšo verzijo napišem!)

Jest se nebi nikol prijavla! No, razen če bi bil moj mož med 25 moškimi! :)-

clock-img

11.11.2004, 16:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Bravo, Alja! :bravo:
Men je blo tko smešn, ko sm brala en članek iz snemanja. Na začetku, ko so se punce pripeljale z limuzino in jih je pričakal samski Damir z vrtnico, so mislile, da je to le natakar, ki jih sprejema in da jih sanjski moški čaka notr. :)-:)-:)-

clock-img

11.11.2004, 16:34

clock-img

Anonimen

:)-:)-:)-

Čudno, da se pol niso nič greble za njega, a ne? :)-:)-

clock-img

11.11.2004, 16:40

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

nisem nacionalistka, rasistka ipd. ampak ena opazka na račun tega "sanjskega moškega" mi je pa bila še posebej odbita "SLOVENSKI SANJSKI MOŠKI JE BOSANC" - to je bil komentar moškega dela družbe, pa glede na to, da niti nam ženskam SM ni všeč to ni bil ljubosumni izpad... SM = :((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem