writing-img

Sarajevo - tržnice, nakupi

clock-img

09.04.2010, 13:36

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Naslednji vikend gremo na kratek izletek v Sarajevo, sedaj bi pa rabila kakšne dobre informacije o tem kje je kakšna fajn velika tržnica za kakšen poceni nakup. Baje jih je v Sarajevu kar nekaj, vendar bi rada vedela kje je kakšna večja, da si damo duška user posted image  .

Hvala user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

09.04.2010, 19:54

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Glej Sarajevo ni poceni kot drugje po Bosni, mogoče se že kje drugje prej ali pozneje ustavite in nakuipujte v Sarajevu pa samo kakšen spomenik na Baščaršiji ali na Vrelo Bosne.

clock-img

09.04.2010, 22:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.04.2010, 09:50

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Torej.... Pri vječni vatri, če se postaviš k zidu vječne vatre in gledaš na glavno cesto, imaš na levo stran, skozi tunelček pijaco, kjer sem jaz do sedaj še največ kupila, na desno stran imaš tržnico Markale, ampak tu ni neke velike izbire. V sami baščaršiji imaš veliko tega, precej dražje, se pa da tudi marsikej najti ceneje in pa znižati seveda. Potem  imaš center Skenderijo in BBI center, kjer so pač štacune. Če se boš peljala proti Koševu, je tam pijaca Ciglane, tudi ok. In ja največja taka Otoka, tu se boš mogla pa vsesti na tramvaj in se zapeljati do tja.

Osebno mislim, da če greste za 2 dni, se ne bi vrgla v ne vem kaki šoping, ampak bi si raje ogledala mesto samo. Tunel je na Dobrinji (tudi tu je pijaca in naprej še kitajska četrt), pol samo čaršijo in vse njene dobrote, Koševo, na top nad Kovače je fajn it... Uglavnem ful je tega, tko da bi jaz priporočila, da Otoke spustiš, pregledaš čaršijo s pijacami, ki jih ima...

Uživaj.... Jaz komaj  čakam na konec meseca, ker kot je Hanka (bosanska pevka) rekla "ko ga jednom vidi,  ponovo če doč"... user posted image  in jaz grem vsako leto....

clock-img

10.04.2010, 10:09

clock-img

gita10

pencil-img

1507

to se tudi jaz strinjam- nekaj je posebnega v tem mestu.
POglej si tole kaj te čaka http://www.youtube.com/watch?v=C8C-tpr1r2Y

clock-img

13.04.2010, 13:43

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Za klasičen šoping z res veliko trgovinami:  http://www.bbicentar.ba/bs/page.php?id=2

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem