writing-img

Satenaste hlače

clock-img

12.10.2008, 01:17

clock-img

yudit

pencil-img

567

Pozdrav, mene pa zanima če grejo skup satenaste hlače in srajca iz satenauser posted image , črne hlače in rdeča bluza oziroma srajca. Grema novembra n aporoko in nevem kaj oblečt.....LP

clock-img

12.10.2008, 01:28

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

odvisno od sijaja in modela user posted image

podobno kombinacijo sem jaz imela pred kratkim za po uradnem delu poroke... črne satenaste hlače od CK jeans in rdeč reklc od Mure user posted image

clock-img

12.10.2008, 01:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz satenasto srajco rajši kombiniram z jeansom, ker satenastih hlač ne maram. user posted image

clock-img

12.10.2008, 07:29

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Meni ni
e... Je preveč satena, kombiniraj eno satenasto stvar s čim drugim...

clock-img

12.10.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

Meni gre recimo saten in saten lahko dobro skupaj, prav tako česan žamet in saten, navadno blago in saten pa ne....

clock-img

12.10.2008, 15:00

clock-img

yudit

pencil-img

567

Hvala za vaše mnenjeuser posted image , kaj pa hlače iz tvida in satenasta bluzauser posted image , ma nimi zdaj neki metat denarja, za nove cote a rada bi bila mal lepa, pa proka je 15 novembra. Do ta cajt moram najt nekaj za oblečt, aja pa še neki kaj gre zraven obleke, a so lahk elegantni skornji al čevlji. Obleka je črno bela nad kolenom  s tem da je kot srajca in kikla z velikim pasom v enem, tak zgleda nekak ta obleka a lahk obujem škornje zraven. Ma nevem če ima gdo kako idejo prosim na plan ker nevem kaj naj oblečem. LP inn hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem