writing-img

Savna

clock-img

24.04.2008, 10:50

clock-img

Lana25

pencil-img

152

Pozdravljene nosečke,

od kdaj vem za user posted image mam 1000000 vprašanj, sam odgovorov pa bolj malo. Pa sem se obrnila na vas. Zanima pa me, če je katera bila v času nosečnosti v savni. Sama sem bila v 9. tednu, ker nisem vedla za user posted image , in sicer v infra rdeči in finski. V knjigi Vse o nosečnost in otrokovem prvem letu pa sem sedaj prebrala kako nevarno je lahko za plodek, če se ti telo pregreje. Lahko pride do tega, da se nevralna cevka ne zapre. Mogoče katera ve kdaj se ta cevka zapira in, če se to na ultrazvoku vidi, če je prav zaprta ali ne? Je še katera, ki je v času zgodnje nosečnosti bila v savni in je bilo potem vseeno vse okej z user posted image ?

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

clock-img

24.04.2008, 12:34

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

cevka se zapre do 3m nosečnosti in je tudi videt na uz....

clock-img

24.04.2008, 13:11

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

konec tretjega meseca (11-14 teden) se gre ponavadi na nuhalno svetlino, kjer bodo lahko preverili tudi kako je z nevralno cevko... SREČNO!

clock-img

24.04.2008, 14:03

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

ja, se strinjam z odgovoriuser posted image , ampak PAZI, še bolj nevarno kot savna so bazeni ali pa domača prevroča kopel. V bazene jaz ne hodim (zdej med user posted image ), ker se pa full rada kopam, se pa domači kopeli ne odrečem, ampak v mlačni vodi 10 minutk.user posted image
MENE PA ZANIMA KAKO JE S KREMAMI ZA SONČENJE V NOSEČNOSTI?

clock-img

24.04.2008, 14:10

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Meni je g rekla, da banja ni problem. Če je prevroča se bom prej jaz v njej nelagodno počutila, kot pa bo z malim kaj narobe. Tako, da jo jaz še vedno prakticiram, čisto običajno, vsaj enkrat na teden. Bazeni so pa res druga pesem, saj nikoli neveš kje lahko stakneš kake glivice.

Nevem, samo ugibam: Mogoče je s savno enako kot z banjo??! Bi bilo prej nam preveč nelagodno in bi ven pobegnile, kot pa bi bilo kaj narobe? Narava je že tako naravnana, da pošilja opozirilne znake, le svoje telo je treba poslušat in ne pretiravat.

clock-img

24.04.2008, 14:25

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

A mogoče veš katero kremo za sončenje se lahko uporablja? Al je vse ok?

clock-img

24.04.2008, 22:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babyboooom

A mogoče veš katero kremo za sončenje se lahko uporablja? Al je vse ok?

Ja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem