writing-img

Scheller-jev tonik z grenivko-uporablja katera?

clock-img

16.09.2007, 16:11

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Moje stanje fulll niha-mozolji so,pa jih spet ni.Zdaj sm ugotovila,da če ne uporabljam kreme,da se mi stanje občutno izboljša.Ampak ker je kožo potrebno tudi čistiti,sem si kupila naravni Scheller tonik z grenivko,ki oži pore.Zdaj imam pa po treh dneh uporabe spet ful mozoljčkov.Nevem,koliko je to normalno in prehodno stanje,ki izgine?!

Kako ste ve zadovoljne s to kozmetiko?

clock-img

16.09.2007, 16:58

clock-img

marita

pencil-img

542

jaz sem si tud kupila ta tonik in dnevno kremo za mastno kožo od schelerja, samo še nisem začela uporabljat.

Vsako mnenje dobrodošlo.

clock-img

16.09.2007, 17:02

clock-img

Anonimen

Jaz imam gel za umivanje obraza z algami in sem zelo zadovoljna. Toniki mi pa ne odgovarjajo njihovi. Imam sedaj Aok(zelen) iz mullerja in mi je dost bolj všeč. Kreme pa tudi meni povzročajo mozolje. Sedaj imam za nočno od avene diacneal(proti aknam) za čez dan pa samo fluid iz sivke iz l`occitane al pa še to ne. In je ful boljš koža.

clock-img

16.09.2007, 17:04

clock-img

Anonimen

Že dolgo nazaj sem uporabljala nekaj od Schellerja, mleko ali tonik, ne vem več točno, in mi ni bilo všeč.

clock-img

16.09.2007, 17:25

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz uporabljam ta tonik in mi odgovarja. Res pa je, da nimam težav s kožo.

clock-img

16.09.2007, 18:46

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

bolje bo, da se kozmetiki, ki preprečuje mozolje izogneš. poskusi gel za umivanje od Schellerja z algami (ta, ki ga ima karin24), tonik pa lahko tudi ta od karin ali pa Balea Med Sensitive - kupiš v DMu, stane cca 3€.

krema avene diacneal je v redu za ponoči, morda celo vsako drugo noč. lahko celo poskusiš brez kreme, če imaš zelo mastno kožo. pa kak fluid za čez dan. ta s sivko zna biti za občutljivo kožo preveč, ker vsebuje eterična olja, ki dražijo in posledično lahko povzročijo še več mozoljev. priporočam portal www.planet-lepote.com, pojdi na forum - nega obraza, tam boš marsikaj koristnega izvedela.

jaz sem si s pomočjo nasvetov, ki sem jih našla tam, 100% izboljšala videz kože. ni več mozoljev, kože ne zateguje več, ni več mastnega sijaja... skratka ena srečna koža na obrazu.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem