writing-img

Scufana lupinica Maxi cosi

clock-img

05.07.2006, 14:34

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Kupili smo novo Maxi Cosi lupinico deep red in jo uporabljamo 8 mesecev in prevleka je v takem stanju da je za zjokat. Čisto scufana in pomuckana ob straneh in pri glavi. A ima kdo informacijo koliko časa je garancija na ta izdelek in če ima kdo izkušnje z reklamacijo?

clock-img

05.07.2006, 14:36

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Mislim, da je Jana73 imela enak problem, nisem pa 100%. Če se ti ne bo javila tule, jo pa na ZS povprašaj.

Jana, zdej ti pa reklamo delam user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

05.07.2006, 14:56

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Jana mi je svojo izkušnjo že napisala me pa zanima če je še kakšna srečnica.

clock-img

05.07.2006, 15:29

clock-img

miška1

pencil-img

76

Meni se je isto zgodilo samo da je lupinica stara 4 mesece. Zanima me kako si rešla problem, saj nebi nikoli pomislila da lahko za to uveljavljam garancijo.

clock-img

05.07.2006, 18:32

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

user posted image  imam že 4 prevleko in je isto user posted image  čeprav mi je teta prodajalka rekla, da sem edina, ki se ji to dogaja in da se cufajo samo temno rdeče s črnim - ja veš, da user posted image  sedaj imam čist črno in je isto user posted image  

sedaj čakam, po pravici povedano, na en dan, ko bom tečna kot 100 user posted image , da grem v BC in jih naderem, ker v tem lepem vremenu se mi ne da user posted image user posted image user posted image  

reklamacijo ti morajo upoštevat, saj je do cufanja prišlo ob normalni uporabi user posted image  in v LJ menjajo brez problema, ker je proizvajalec seznanjen s problemom

clock-img

05.07.2006, 21:54

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

jest mam temno rdečo s črnimuser posted image

clock-img

05.07.2006, 22:00

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

čisto vse barve, ki so iz tega materiala se cufajo user posted image  sem videla veliko lupinic scufanih, a očitno mamice ali ne vedo ali ne upajo reklamirat

clock-img

23.07.2006, 13:54

clock-img

m_m

pencil-img

1417

user posted image  kaki material te to je? Mi smo mel mal bolj zimsko varianto, ko ima one mucke ob strani in je prevleka čist ok.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

31.07.2006, 12:55

clock-img

malika

pencil-img

3199

Vidiš, jaz sem imela tudi Maxi cosy lupinico in je dala skoz dva otroka, pa se ni niti malo cufalo nikjer. Prodala sem jo prezhibno, in ker je zgledala skoraj nerabljena, mi tista dva , ki sta jo kupila nista verjela, da je dala že dva otroka skoz user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

11.08.2006, 12:23

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Tudi naša je čist scufana... Ampak nismo nič reklamirali in zdaj je že več kot leto odkar smo jo kupili user posted image . Čakamo pa drugega otročka, kateremu bomo zgleda morali kupiti novouser posted image .
Če bi še enkrat kupovali, bi se odločili čisto drugače - sploh nič Maxi cosi in nič Quinny.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

11.08.2006, 14:55

clock-img

sebtan

pencil-img

113

res smo si ljudje različni...
maxi cosi lupinice so zakon, pa quinny vozički tudi.
Tudi mi smo meli lipinico brik barve (oranžkasta) scufano že po dveh mescih, pr nogicah in glavici, skratka kjer je blo trenje, saj bonbažek z elastanom se scufa, kaj s tem?!!! ali imate raje plastičen pegperego, da se otročku glavica poti in je ves nesrečen?!
quinni in maxicosi imajo v večini naravne materjale in te ˝cufke˝se da lepo odstraniti z takim strojčkom, ki pobira mucke (električnim), ki pri kitajcih stane 3 eure.

˝I will give my doughter space to grow, dream, succeed, love but sometimes fail.˝

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem