writing-img

Se že kopate v bazenčku?

clock-img

15.06.2006, 21:40

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Danes je bil en tak super pravi poletni dan. Sem si rekla, da počakamo, da bo vsaj tri dni po vrsti okrog 30 stopinj, potem pa privlečem na dan bazenček. Ali je še prezgodaj za kopanje v bazenčku?
Stari smo dve leti, trenutno nič ne kaplja in nič ne curlja iz noska user posted image . Se že kopate, ali boste še čakali?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

15.06.2006, 21:42

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi imamo namen jutri izvesti kopanje. Upam, da bo ratalo.

clock-img

15.06.2006, 21:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

Jaz bi ga....samo moram počakat, da neha kapljati in curljati....

clock-img

15.06.2006, 21:45

clock-img

tulip

pencil-img

917

Mi smo se kopali že včeraj, ko je kurilo na 30 stopinj! Je tamali tako brcal in škropil okrog sebe- seveda, zunaj pod češnjo je bilo zanj prvič!!!user posted image
Aha, trakec ne dela- ima 10 mes.

< Sporočilo je popravil tulip -- 15.6.2006 21:46:58 >

clock-img

15.06.2006, 21:46

clock-img

urši77

pencil-img

621

Mi imamo pa ne ravno bazenček, ampak malo večji bazen(ček)user posted image , že dva dni napolnjen z vodo, pa me zanima koliko stopinj naj bi imela voda za naše malčke(naš razgrajač je star 9mes). Verjetno je kot pri kopanju v kopalnici malo prevečuser posted image ali pač...
LP in čimveč čofotanja

clock-img

15.06.2006, 21:52

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

mi smo se danes prvič letos. smo lansko leto nabavili takega malo večjega, da sem lahko z tamalima v vodi zraven - za vsak slučaj. tavečja je itak mahnjena na vodo in kopanje, manjša pa je tud uživala 100 na uro. zgleda, da mam dve pižmovki pri hiši, ali pa vsaj dve vidri.....
hehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2006, 22:27

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mi tudi imamo tak velik bazen in smo se že včeraj kopali,je pa user posted image  stara 17 mesecev in je prav norela v vodi z bratcemuser posted image user posted image
Toplota vode pa je bila kolikor se je segrela na soncu!
Upam,pa,da se morje tudi kaj segreje in če bo lepo gremo čez vikend testirat morjeuser posted image

clock-img

15.06.2006, 22:28

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi imamo velikega in ga letos sploh nimamo namena postavit (ker se mi zda 14 dni zdi brezveze, vodo pa je treba vzdrževat). In sem danes šla kupit manjšega in seveda smo ga sprobali. So vsi trije veselo čofotali notri.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.06.2006, 06:58

clock-img

k1

pencil-img

1649

sem tudi jaz danes študirala, da bi obrnila pokrov od peskovnika.... pa vidim, da nisem edina s takimi idejami.

lp

clock-img

16.06.2006, 08:27

clock-img

asso

pencil-img

3700

Ne vem zakaj bi bil problem, če seveda ne piha in nalijemo v bazenček mlačno vodo. Pa saj tudi v stanovanju ko jih kopamo nimamo 30°C.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

16.06.2006, 09:42

clock-img

Anonimen

mi bi se pa ga nimamo. oz mamo enga tako mini da je samo en obroček za napihnt pa premer ma mn k en meter. v bistvu je bl luža. tko da sem prejšn dan že prnesla vn kr tamalo banco pa mal vode not da je packala po njej pa rože s kanglco zalivala ne za kopat! dons morm it pa v nabavo pa neki večjiga kupit!

clock-img

16.06.2006, 10:15

clock-img

turbo

pencil-img

111

Mi smo štartali včeraj, že nekaj časa ni bilo takega veselja. Le tako bosta mulca in mami in oče v miru dočakali odhod na morje.

clock-img

17.06.2006, 18:00

clock-img

Polly

pencil-img

171

Mi imamo tistega "tapravega" user posted image   in mala (13m) v njem že tri dni veselo čofota z bratrancem, očkom, babico in dedijem user posted image user posted image user posted image user posted image (mami bi tudi, a ne sme, ker je malo pred porodom user posted image ). 

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem