writing-img

Se brale?

clock-img

01.06.2011, 12:06

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

clock-img

01.06.2011, 12:17

clock-img

Doll

pencil-img

1726

In zakaj te je minilo? Koliko stvari imamo doma,ki nam škodijo....

clock-img

01.06.2011, 13:51

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

V bistvu je največji problem v tem, da se kuhajo počasi. Ob tem obstaja visoko tveganje, da se nam možgani še pred skuhanjem, skisajo.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

01.06.2011, 14:43

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: Doll

In zakaj te je minilo? Koliko stvari imamo doma,ki nam škodijo....

Preprosto zato, ker se po mobilcu preveč pogovarjam. Vem da je veliko stvari ki jih zaužijemo nezdravih, pa da seva skoraj vse kar imam tehničnegav stanovanju, pa da je zrak onesnažen do konca.... Samo ko sem danes brala o teh zadevah še drugje, ne samo v tem članku, sem se vprašala, koliko je res in kaj vse so nam zamolčali. Po moje je to kar je prišlo v javnost samo delček tistega, kar je res. Potem pa se zamisliš.user posted image

clock-img

01.06.2011, 19:13

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest priporočam v branje tole - je dolgo ampak vredno: http://scienceblogs.com/insolence/2011/06/the_bride_of_the_son_of_the_revenge_of_c.php

p.s.: dejansko je folk do zdej mislu da to je pa kr neškodljivo/zdravo?!

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

01.06.2011, 19:28

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

jest priporočam v branje tole - je dolgo ampak vredno: http://scienceblogs.com/insolence/2011/06/the_bride_of_the_son_of_the_revenge_of_c.php

p.s.: dejansko je folk do zdej mislu da to je pa kr neškodljivo/zdravo?!

Si bom prebrala, sem si že natisnila.user posted image

Jaz sem sicer vedela da je škodljivo in nezdravo, samo sem vseskozi mislila da je to prikrivanje resnice pritisk nekega lobija, ki na ta račun bogati. Sedaj me je še pa mož čisto prestrašil, pa privlekel domov en kup takšnih in drugačnih raziskav, potem pa še tale članek in sem se resno zamislila. Mogoče malo paničarim, ker po parih dneh bom itak vse pozabila in bo spet vse po starem.user posted image

clock-img

01.06.2011, 21:23

clock-img

Anonimen

Ajoj, no. Še noben izum ni bil brez negativnih posledic. Samo takrat, ko se zadeva izumi, se vidijo le koristi, nihče pa ne predvidi na kaj vse bo to vplivalo. In vedno gre le za razmerje med korist:tveganje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem