writing-img

Se ena S TEZAVAMI...

clock-img

17.03.2005, 19:59

clock-img

NMJ

pencil-img

237

Vse prav lepo pozdravljene. Ze kar nekaj casa vas spremljam in prebiram vasa pisma. Tokrat sem se odlocila, da se se jaz aktivno vkljucim. Tudi midva z bodocim mozem se trudiva, da postanem srecna :nosecka:in to ze dobro leto. Do sedaj se brez uspeha. Me pa skrbi ker zadnje nejaj mesecev med eno in drugo menstruacijo vmes po malo krvavim. ta mesec pa je to se mocnejse in ves cas me spika pri jajcnikih. A ima oz. je imela katera morda podobne tezave. Pri ginekologinji sem narocena sele 8. junija.

lep vecer vsem na tem forumu:)

clock-img

17.03.2005, 20:02

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Glede na to, da se trudita ze eno leto in, da verjetno se vedno poskusata, bi sla na tvojem mestu kar k privatnemu ginekologu - ker je cakanje krajse ali pa ga sploh ni.
Res je, da bos morala placati, a za otroka se splaca.

clock-img

17.03.2005, 20:14

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Kaj se ne da nič prej naročiti pri tvoji G? Vsaj za pogovor, ker sedaj bi pa res lahko že imela kakšne preiskave, pa če še krvaviš vmes.

Poskusi se prenaročiti;)

Sama ti pa ne znam nič svetovati, ker nisem imela podobnih problemov, mogoče ti paše katera druga kaj napiše:rozica:

Dobrodošla, lahko se pa pridružiš na spodnjem naslovu
"kva je zdej kofetarice" pa malo počvekaš z nami:rozica:

LP,
Tinka

clock-img

17.03.2005, 20:43

clock-img

MašaS

pencil-img

118

Meni se tudi že dva ciklusa vmes pojavijo krvave nitke v sluzi. Prej se to ni nikoli dogajalo. In do nedavnega sem tudi imela G, kjer sem se lahko naročala šele čez tri ali štiri mesece je bilo na vseh pregledih vse BP. Potem pa sem zamenjala G in prišla na vrsto v 14 dneh. Novi G me je pregledal, ugotovil nekaj na eni strani in me poslal na preiskave. Čisto drug odnos, čisto drugi postopek.

Svetujem ti tako, kot je ena pred mano že rekla, da greš najprej samoplačniško k drugemu G, da ne boš čakala šele do junija. Saj ni tako drago (4000,00 sit lansko leto v Leonišču). Naše zdravje je vredno tudi več, kajne.

Srečno!

clock-img

17.03.2005, 21:10

clock-img

mujcek

pencil-img

931

pozdravljena!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Tudi meni se zdi to zelo zelo dolga čakalna doba, a nebi raje poiskala G, ki ni tako zaseden ali pa se poskusila dogovorit, da prideš prej na vrsto? :zmeden2:

clock-img

18.03.2005, 07:39

clock-img

simonas

pencil-img

887

Vmesna krvavitev bi lahko pomenila tudi ovulacijo, če je na sredini ciklusa. Jaz sem jo zdaj prvi mesec imela in je točno sovpadla z dvigom temperature za 0,5 stopinje. Prejšnje cikluse, pa se je tu in tam pojavila kakšna krvava nitka v sluzi a so mi dekleta rekla, da mi to hormončki nagajajo.

G pa le zamenjaj, če je potrebno tako dolgo čakat.

Simona:rozica:

clock-img

18.03.2005, 12:59

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Dobrodošla NMJ! Lepo, da si se nam pridružila. Boš videla, punce tukaj so super, marsikdaj ti lahko pomagajo z različnimi nasveti, saj smo že vse dale veliko skozi v boju za :duda:.
Glede tvoje težave pa ti svetujem, da pojdi čim prej k privatnemu ginekologu.
Urška61

clock-img

18.03.2005, 20:29

clock-img

NMJ

pencil-img

237

Hvala za nasvet. sem ze prej razmisljala o privat G, sedaj pa bom kar poiskala kaksno. A morda katera pozna dobro G - samoplacnisko, cena ni pomembna. MasaS. kje pa je to Leonisce?

Lep pozdrav

clock-img

19.03.2005, 13:26

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Leonišče je rumena majhna stavba zraven porodnišnice, Šlajmerjeva 2

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem