writing-img

Se kateri dogaja podobno?

clock-img

27.04.2006, 21:17

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Kadar operem več strojev perila zapored, mi začne puščati. Sej luža ni velika, ampak ni prijetno ko z boso nogo stopiš v mrzlo lužo. Še bolj pa me skrbi, da mi bo kr naenkrat crknu. Kakih posebnih zvokov ne spušča, pa tut če operem sam en stroj cunj, mi tega ne nardi. Karkšen koli nasvet je dobrodošel.

clock-img

27.04.2006, 21:21

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Najboljši naslov za to bo kar serviser.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

27.04.2006, 21:25

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Sej glih tega nočem prvega poklicat ko takoj zaračuna 5 jurjev tut če nč ne zrihta.

clock-img

27.04.2006, 21:29

clock-img

ona

pencil-img

3685

Meni se je to dogajalo in sem poklicala serviserja,še prej sem pa prečistila filter,ki je bil res zamazan,a stroj je kar naprej puščal!
In glej gauser posted image ,kaj je našel serviser-se je kovanec za 1 tolar zagozdil noter v filter,kjer je ena luknjica!Jaz tam ne bi nikoli pogledala,zato ti svetujem,da pogledaš v filtru zgoraj je ena luknjica in tam se ti je mogoče kaj zagozdilo.Provaj,če ne pa ti preostane le serviser!

clock-img

27.04.2006, 21:33

clock-img

Anonimen

Ja, poglej filter, pa temeljito preišči gumo okoli bobna. Tam se zna tudi kaj zagozdit notri in potem pušča.

clock-img

27.04.2006, 22:26

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Sem šla še enkrat spucat filter, pa je res padu ven kovanec za 10 sit, drucga pa ni blo nič. Ona, splišni hvala.

clock-img

27.04.2006, 22:51

clock-img

ona

pencil-img

3685

No,si vidla,zdaj ti pa po mojem ne bo več puščal!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem