writing-img

Se ne je sam

clock-img

06.10.2007, 13:00

clock-img

FANTEK1

pencil-img

103

Skrbi me kako bo s prehranjevanjem v vrtcu. Nas tamali gre namrec cez teden dni v vrtec, a se ne je sam. Ima HA- je hiperaktiven in ne zna sedeti na miru. Sedi le, ce ga jaz hranim, drugace znori in kar pobegne in je rajsi lacen. Zanima me koliko potrpljenja imajo vzgojiteljice oz kako se bodo znasle. Prosila bi za kak nasvet. Sva pa doma ze kak mesec probavala da bi sam jedel pa noce. Prbam tudi tako, da mu dam zlico v roko pa pomagam z drugo zlico, ampak je niti pomocit noce v skledo. Ko ga primem za roko pa znori, ce hocem zajet hrano.

clock-img

06.10.2007, 13:20

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kolk je pa star,če lahko vprašam?
V vrtcu pa ne moreš verjet,če prideš tja za kosilo,prav vsi sedijo za mizo in jedo sami,kar ni za verjet!!!
Tako,da ne se sekirat,mu bodo že dali jestuser posted image

clock-img

06.10.2007, 13:41

clock-img

FANTEK1

pencil-img

103

18 mesev

clock-img

06.10.2007, 13:51

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mislim, da si lahko kar brez skrbi, ker vrtec je vrtec in tam ni "trte mrte", kot pa doma, ki se hranijo povsod, od mizic v dnevni sobi, do zunaj v traktrorju,......

clock-img

06.10.2007, 19:27

clock-img

Anonimen

Tako je kot pravi srki,v vrtcu nema trte mrte,morajo se naučit sami jest.
Moja hči jih je slišala od vzgojiteljice,ker smo našega crkljančak,razvajenčak,doma še mi hranili oziroma smo za njim skakali po hiši z polno žlico,da bi kaj pojedel,paj e mulc bil star že ttri leta.nato so nam ga pa v vrtcu dodobra strenirali.In videla sem tudi majnše,ki so že sami jedli.

clock-img

08.10.2007, 11:42

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Se strinjam s predhodnicami. V vrtcu se vse hitreje navadijo, kot pa doma. Ce ne drugace zato, ker se ucijo od drugih otrockov.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem