writing-img

Se tako obnaša, ker je vesela?

clock-img

30.01.2011, 11:23

clock-img

šimca

pencil-img

27

Naša mala (stara 22 mesecev) se "čudno" obnaša, ko dobimo obisk, ko pridem domov, ko pride oči domov,...In sicer se začne metat po tleh (ne jokat), dviguje noge (kot da telovadi), teka iz ene sobe v drugo in vpije,... najbolj mi je pa čudno, da začne čebljat neko čudno kitajščino, ki je nihče ne razume (drugače že kar lepo govori). Vse kar jo v tistem trenutku vprašaš odgovori na dolgo in široko ampak je vse neko čebljanje. Čez čas pa se umiri in je spet "normalna". Prav tako, ko pridem jaz iz službe, na začetku sploh noče k meni ampak začne divjat in skakat. Mislite, da je to obnašanje posledica veselja in ga izrazi na takšen način? Tudi vaši otroci kdaj tako odreagirajo?

clock-img

30.01.2011, 12:26

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Ja, naš (21mesecev) dela enako. Pomoje je to ena faza razvoja...Naš sicer tud drugače še ne govori in ni ta kitajščina nč novga. Ampak enako teka iz ene sobe v drugo in pričakuje da ga bo tist ko je prišel (al jst, al mož, al babi) lovila in pol ko ga ujame, se stisne in veselo daje lupčkeuser posted image  Pomoje ni to nč narobe - pač mal hecn način izkazovanja veseljauser posted image

clock-img

30.01.2011, 16:08

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Ja, to je izraz navdušenja, naše tudi ka nekaj divjajo, ko jih pridem iskat, kadar jih pazi stara mama. Afnarije govora se dogajajo mnigim, pri nas še ne.

clock-img

30.01.2011, 22:30

clock-img

jajula

pencil-img

1191

se strinjam, nekam bezlja in čeblja da sprosti kot neko čustveno napetost, vsa čustva, ki ji privrejno od sreče da te vidi ali pa nelagodja, ki ga je čutila čez dan, ko vaju ni bilo poleg

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem