writing-img

Sedež za kolo

clock-img

13.03.2006, 16:32

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Danes sem dobila reklamo od Pikapolonice in v njej je sedež za kolo Mr. fox standard za 6.990 sit. Zanima me, če ima katera izkušnje z njim oz. s podobnim. Ali priporočate kaj drugega?
Hvala!

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

clock-img

13.03.2006, 21:07

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Te firme ne poznam. Mi smo sedež za kolo kupili v Hervisu za nekje podobno ceno in smo z njim zadovoljni. Pri nakupu se pozanimaj ali je se sedž pritrdi na štel kolesa ali na prtljažnik. Prav tako ne pozabi na čelado.
Mi smo malega prvič dali na kolo pri 10-ih mesecih in je za prvim ovinkom že spal. Sicer se pa full rad vozi.

clock-img

14.03.2006, 07:57

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Ta se pritrdi na štel, imajo pa takega za prtljažnik tudi in je malo cenejši.
Kateri pa je boljši?

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

clock-img

14.03.2006, 22:23

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Odvisno od kolesa. Če imaš kolo z blatniki potemvzameš tistega za prtljažnik sicer če imaš trekking kolo brez blatnikov pa nabaviš tistega za na štel kolesa.
Kakšno kolo imaš oz. tvoj?!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem