cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sedež za na kolo

clock-img

03.05.2005, 13:26

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Pa to je noro. Kupili smo rabljen Hamax-ov sedež za na kolo - za vožnjo zadaj in ne morem verjeti, da ne gre na noben kolo, ki ga imamo pri hiši. Imamo pa vsi športna kolesa, tako da sem zdaj prav v dilemi ali kupiti novo (rabljeno) mestno kolo ali avtosedež. Ali je imel še kdo podoben problem?
Lp,

clock-img

03.05.2005, 13:31

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Midva :) Dobila sva rabljen sedež za kolo, ki na očkovo kolo nikakor ni pasal, ker je novejše, na moje pa (dobri stari "bicikel"). Vseeno pa je moj v.d. možek tako dolgo hodil po trgovinah s kolesi, da je našel nastavek, ki zadevo rešuje, tako da lahko zdaj mulčka voziva oba. Ne vem s katerega konca si in če ti bo informacija kaj pomagala, ampak nastavek sva dobila v trgovini na Pohorski cesti v Mariboru (da ne bo reklame). :)

clock-img

05.05.2005, 07:15

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Hvala za informacijo. Sicer smo iz LJ ampak tudi večkrat v MB, tako, da bom pa takrat pogledala, če ga ne najdem prej kje pri nas.???
Lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem