writing-img

Sedež za v banjo - bombažki

clock-img

30.11.2008, 22:39

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Videla sem ga v reklami od Pikapolonice, ampak je kar drag, madonca. A ti otroka tudi skopa?user posted image Ali ga ima katera in kako ste zadovoljne? Naša bo sicer stara šele 5 mesecev, ampak po novem letu bi bilo pa fajn, da jo prestavim v veliko banjo in se začne kopati z bratcem. user posted image

clock-img

30.11.2008, 22:57

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo tak sedež rabili zelo malo časa in takrat ga sploh še ni dojemala...zdaj bi pa imela tega z bombažki, ja, ga ves čas gleda v katalogu user posted image  ampak je stara leto in pol in seveda že kar nekaj časa sedi v banji brez pomoči.

clock-img

01.12.2008, 09:42

clock-img

ninini

pencil-img

356

Mi ima stolček za v banjo-ne bombažke,in je zelo praktičen .Pri prvem user posted image sem ga uporabljala od 6 mesca pa tja do 1,5 let zdej ga pa uporabljam od 5,5 mesca in  veselo čofotamo,pa mamice nič ne boli križ ,ker samo zraven stojim in opazujem igro v vodi.  user posted image

...zaljubljena,ustavila bi čas,ko skriješ me v objem ,zavpila bi na glas.Naj slišijo vsi,da tebi dajem vse,da si tisti,ki še vedno greješ mi srce....

clock-img

01.12.2008, 12:55

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

mi imamo stolček za v banjo - mislim, da se mu reče fliper in je fantastičen!!! Uporabljamo ga odkar sam sedi in je res krasen. Koliko je bila cena se točno ne spomnin.
Priporočam!

clock-img

01.12.2008, 13:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kot so že druge napisale - sam stolček je super, ampak dajat toliko več zaradi bombažkov user posted image   V banji je voda glavna igrača user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem