writing-img

Seks in nežne besede

clock-img

01.12.2010, 22:06

clock-img

Anonimen

Živjo,

nekaj raziskujem, pa potrebujem še mnenja oz. izkušnje drugih. Ženske večkrat seks jemljemo (OK, ne čisto vse) kot dejanje iz ljubezni, oziroma vklopimo tudi svoja čustva. Ravno v tem kontekstu opažam, da imamo običajno po seksu (posebej po dobrem) željo, da partnerju povemo, kako jih ljubimo ... le redko pa sem to željo opazila pri moških. Imam namreč družbo, kjer se nekateri celo pogovarjamo o tem (vsaj na približno) - sedaj pa me zanima, kakšne izkušnje imate ve? Vam vaši partnerji po spolnem aktu kdaj povedo, koliko jim pomenite? Ali to morda storite dame same?

Zanimiva bodo mnenja tako moških kot žensk user posted image

clock-img

02.12.2010, 09:11

clock-img

Anonimen

Mene je zelo dober prijatelj zadnjič vprašal, če vem kdaj ženske lahko od moškega dobijo vse kar si želijo. Odgovor je bil da do 15 min po sexu. Tak, da če katera poredko sliši "rad te imam" jih dobi sigurno v tem terminu.

clock-img

02.12.2010, 09:11

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jaz po seksu samem (še posebno če je doberuser posted image ) ne izlivam svojih čustev do njega in mu ne šepetam v uho o moji ljubezni do njega.......za to obstajajo druge priložnosti in ne seks......

clock-img

02.12.2010, 09:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
.......za to obstajajo druge priložnosti in ne seks......

točno to. user posted image

clock-img

02.12.2010, 09:43

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Jaz po seksu samem (še posebno če je doberuser posted image ) ne izlivam svojih čustev do njega in mu ne šepetam v uho o moji ljubezni do njega.......za to obstajajo druge priložnosti in ne seks......

Podpis user posted image

Meni grejo skupaj sex in grde besede user posted image po koncu pa se malo pocartama,da si odpocijeva user posted image ni pa takrat izlivov custvev

clock-img

02.12.2010, 09:53

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

jst si grem ponavadi narest sendvicuser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

02.12.2010, 10:01

clock-img

country

pencil-img

266

hmm
Midva pa se ljubiva, in si tudi izpoveva ljubezen. Po ljubljenju, pred njim, kadarkoli.
Ne mislim zdaj da je to nonstop, daleč od tega. Ni pa časovno pogojeno.

clock-img

02.12.2010, 15:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sedaj pa me zanima, kakšne izkušnje imate ve? Vam vaši partnerji po spolnem aktu kdaj povedo, koliko jim pomenite? Ali to morda storite dame same?

Zanimiva bodo mnenja tako moških kot žensk user posted image

Ja moj mi po sexu vedno reče, da sem super, pa da sem tako sexi, pa da me je tak fajn porivat, mam tako fajn joške, pa rit, no drugač se ne zna opredelit. user posted image

clock-img

02.12.2010, 21:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jst si grem ponavadi narest sendvicuser posted image

ne boš verjela, jest tut user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2010, 10:01

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Meni grejo skupaj sex in grde besede user posted image po koncu pa se malo pocartama,da si odpocijeva user posted image ni pa takrat izlivov custvev

Podpis

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem