cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Selitev (Črnuče)- mal pomoči

clock-img

15.02.2005, 22:08

clock-img

Špela

pencil-img

274

No tako, pa smo se končno odločili in sklenili da se s 1.3. kot družinica selimo v Črnuče.:bravo:9nebesa
Sem tko vesela, da mi gre kar na jok. Po pravici povedano, pa se mi zdi da bom kakšno solzico potočila ko bova z malčkom zares šla, ker bova pogrešala babici in dedka in tetico.:) Ampak saj bomo hodili na obiske.
Zdaj pa prosim za mal pomoči:ups:
Črnuče ne poznam prav dobro. In me zanima če poznate tam kakšno dobro pediatrinjo, ker bi jo zamenjala? Kje so tam kakšne sprehajalne poti in igrišča za otroke?
Kakšen je vrtec in kako zaseden?
No za začetek bo dovolj, potem bom šla pa sproti.:)

clock-img

15.02.2005, 22:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Črnuče so prijetna "vas", kjer se lahko sprehajaš po naselju ali po travnikih - veliko možnosti. Pediatrinji sta obe ok, gužva je pogosta, lahko se zmeniš veliko tudi po tel. Igrišč je malo. Odvisno na kateri konec se seliš. Vrtčevsko je popoldne zaprto (Ostržek), pri šoli je bolj malo igral, edino zgoraj v gmajni je nekaj malega še. Vrtec Ostržek je velik vrtec, kjer ponavadi dobiš prostor, lahko se zgodi, da imajo pa tudi zasedeno. Ponavadi najdejo prostor v kakšni drugi svoji enoti. Jaz osebno z Ostržkom nisem bila preveč zadovoljna, vem pa tudi tam za 2 krasni vzg., samo moja dva nista bila te sreče, da bi ju dobila. Sicer imaš v Črnučah vse, kar rabiš, pa še blizu imaš vse - od BTC-ja naprej.
P.S.: sladoled v Črnučah je d`best

clock-img

16.02.2005, 07:17

clock-img

lidia

pencil-img

501

Blizu Črnuč je pediatrinja dr. Darja Mikec, Gogalova 3a.

clock-img

16.02.2005, 08:04

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

In je zelo dobra pediatrinja. Njen tel je: 568 4890.

L.p.

Tea:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem