writing-img

Sem brez idej

clock-img

29.10.2007, 12:38

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

A ima katera kakšno idejo kaj naj skuham dietnega? Moj user posted image in moj  user posted image imata že od petka drisko,pa sploh ne vem več kaj naj skuham. ima katera kakšen link ali pa recept? Lepo prosim.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

29.10.2007, 12:42

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Prežganko?user posted image

clock-img

29.10.2007, 12:43

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

zribaj jabolka in naj postana pojesta ali pa skuhaj prežganko,banana tudi pomaga sam mora biti postana,čaj iz suhih borovnic

clock-img

29.10.2007, 12:44

clock-img

solatja

pencil-img

952

prežganko ali zelenjavno mineštro, v katero daš košček pustega piščančjega mesa in na koncu noter še zakuhaš malo riža user posted image pa nobenih bučk ne noter dajat (korenček je pa nepogrešljiv idr. jušna zelenjava)...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

29.10.2007, 12:56

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Od petka že jesta riževo sluz,prežganko,prepečenec,jabolka in banane. Me je kar malo strah da me bosta odselila iz hišeuser posted image ,ne,saj ne,sam ideje pa res več nimam kaj jima lahko pripravim.

clock-img

29.10.2007, 12:59

clock-img

solatja

pencil-img

952

pa bobi palčke in riževe valje jima daj za grickat 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

29.10.2007, 13:10

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Nam so pred kratkim v bolnici rekli, da za drisko ni nobenih diet. Zadeva pač mora ven. Ko je zdravstveno stanje črevesne flore ok, se tak samo popravi.

clock-img

29.10.2007, 13:16

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Sem danes klicala pediatra,pa je rekel ker toliko dolgo traja da mora imet dieto. Oziroma oba. Ker je neka viroza. Strah me je sam da mi tamal nebo dehisriral. Saj pije veliko čaja sam ne vem koliko ga mora na dan?

clock-img

29.10.2007, 13:20

clock-img

jazz

pencil-img

1014

V lekarni sem izvedela, da je najboljša varianta, da otroček ne dehidrira...INSTANT JUHA, ker vsebuje soli in minerale...tako da, veselo po instant župci!!!!

Lep pozdrav! K

clock-img

29.10.2007, 13:23

clock-img

Anonimen

Korenčkova juha z zdrobom
Za pet oseb potrebujemo: 1 liter vode ali juhe, žličko oljčnega olja in pol žličke masla, 10 dag očiščenega korenja, 2 žlici pšeničnega zdroba, 2 drobni jajci, 2 žlici parmezana, malo peteršilja.
To je hitra, okusna, zdrava in poceni juha za vso družino.
Rdeč in rumen korenček očistimo in naribamo. V kozici do mlačnega segrejemo maslo in dobro oljčno olje. Dodamo korenje in pšenični zdrob. Kratek čas dušimo, zalijemo s toplo vodo ali juho, solimo in kuhamo 20 minut, da se zdrob skuha. Posebej stepemo jajce, dodamo sveže nariban parmezan in zlijemo v vrelo juho. Vmes neprestano stepamo, da se jajce enakomerno pomeša v juho. Odstavimo in potresemo s sesekljanim peteršiljem.

clock-img

29.10.2007, 13:36

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Korenčkova juha z zdrobom
Za pet oseb potrebujemo: 1 liter vode ali juhe, žličko oljčnega olja in pol žličke masla, 10 dag očiščenega korenja, 2 žlici pšeničnega zdroba, 2 drobni jajci, 2 žlici parmezana, malo peteršilja.
To je hitra, okusna, zdrava in poceni juha za vso družino.
Rdeč in rumen korenček očistimo in naribamo. V kozici do mlačnega segrejemo maslo in dobro oljčno olje. Dodamo korenje in pšenični zdrob. Kratek čas dušimo, zalijemo s toplo vodo ali juho, solimo in kuhamo 20 minut, da se zdrob skuha. Posebej stepemo jajce, dodamo sveže nariban parmezan in zlijemo v vrelo juho. Vmes neprestano stepamo, da se jajce enakomerno pomeša v juho. Odstavimo in potresemo s sesekljanim peteršiljem.

To bi moglo bit pa dobro,pa še nekaj čisto svežega je po tej riževi sluzi in prežganki. hvala lepa mislim da za dobro kosilo.

clock-img

29.10.2007, 14:33

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Naj jesta tisto kar imata rada, priporočajo tudi probiotični jogurt, čimveč tekočine in v lekarni se kupi rehidracijska sol, ki nadomesti izgubljene soli in minerale.Tako so mi povedali v bolnici, ko je moja punca imela drisko. Pri tej driski, ki trenutno razsaja ne pomaga nobena dieta, povem iz lastnih izkušenj.
Pediatrinja mi je sicer predlagala dieto, ampak v bolnici so povedali drugače. Dokler sem jo imela na dieti ni jedla skoraj nič, ker dietna hrana pač ni tako dobra. Potem sem ji pa spekla palačinke, ki jih je tudi z veseljem pojedla in nič niso poslabšale zadeve. Kar privošči jima nekaj dobrega pa dosti naj pijeta.

Upam, da se čimprej pozdravite!

clock-img

29.10.2007, 15:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.10.2007, 18:26

clock-img

triša

pencil-img

550

Bobi palček in coca-cola, ter veliko tekočine, dijeta se pa ne daje več za črevesne težave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem