writing-img

Sem noseča?

clock-img

14.06.2006, 08:22

clock-img

Ivalara

pencil-img

6

Sem nova članica ringaraje ... zanima me pa, glede na vse vaše izkušnje ali obstaja možnost da sem noseča? Zadnjo menstruacijo sem imela 16. maja in nekam šibko krvavenje, je pa trajalo samo dva dni. Včeraj bi jo morala dobiti pa je nisem. A že lahko naredim test?

Hvala za odgovore!

clock-img

14.06.2006, 08:38

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: Ivalara

A že lahko naredim test?

Ja, če hočeš vedeti, ga naredi......druge varjante ni..edino če greš v laboratorij.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

14.06.2006, 08:40

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Test lahko narediš prvi dan izostanka, če si noseča, ti pa lahko pove le test, naredi ga in poročaj.

clock-img

14.06.2006, 08:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Po opravljenem testu boš najbolje vedela, ker nisi nobenih drugih znakov, kot izostanek menstruacije navedla.
Držim pesti, da zagledaš plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.06.2006, 09:07

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naredi test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.06.2006, 09:21

clock-img

Ivalara

pencil-img

6

Vam sporočim, takoj ko opravim test. Najlepša hvala za vašo prijaznostuser posted image .

Lep dan še naprej!

clock-img

14.06.2006, 13:01

clock-img

Ivalara

pencil-img

6

Sem naredila test, kupila sem nek Romed in mi je pokazal eno močno črto in eno rahlo vidno črto. Sedaj pa ne vem kaj to pomeni in a naj še naredim en test ali naj počakam kakšen dan???

LP

clock-img

14.06.2006, 13:27

clock-img

tosja

pencil-img

3706

počakaj še kak dan, pa bo ziher še druga črta močnauser posted image
Želim ti, da zagledašuser posted image user posted image user posted image .
lp, tosja

clock-img

14.06.2006, 13:41

clock-img

Ivalara

pencil-img

6

Joj, nestrpna sem ... ne vem kako bom zdržala še nekaj dni ne da bi vedela ali je ali ni?!

clock-img

14.06.2006, 13:56

clock-img

jasnika

pencil-img

887

jaz tud ko sem delala test, sicer 2 dni preduser posted image  in mi je romed pokazal rahlo 2 črtico in sem sedaj v 8 tednu
no jaz pač mislim da si

clock-img

14.06.2006, 14:03

clock-img

Ivalara

pencil-img

6

Kakršenkoli bo že rezultat vam sporočim, upam da bosta user posted image  user posted image  in potem lahko nadaljujemo z drugo temo - nosečnostjouser posted image .

clock-img

14.06.2006, 14:50

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Jaz pa mislim da si kar srečka user posted image  in da je bila druga zato manj obarvana ker še ni toliko nosečniškega hormona user posted image  vsekakor ponovi test čez dan ali dva držim pestiuser posted image

clock-img

15.06.2006, 08:57

clock-img

Ivalara

pencil-img

6

Danes zjutraj sem šla še v laboratorij narediti test za nosečnost in je pokazal 0. user posted image  še kar ni, tko da ne vem kaj sedaj. A naj še malo počakam ali pa gre do G in preverim kaj se dogaja z menoj???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem