writing-img

Senčila za oči

clock-img

24.11.2007, 21:39

clock-img

petja

pencil-img

998

Zbiram predloge, katero senčilo za oči kupiti, ker zdaj po 2 urah nimam več senčila, ampak samo črto v pregibu veke user posted image

No, s predlogi na plan user posted image

Lp, petja

clock-img

24.11.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

Meni se pa ta črta nikoli ne dela pa ne vem zakaj.user posted image  Ne kupujem pa tistih "masnih"senčil ampak take bolj prašne, suhe user posted image

clock-img

24.11.2007, 22:07

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

preden si daš sence na oči, si nanesi malo pudra v prahu ali kamnu in se ti senčilo ne bo nabralo v pregibu veke.

meni so dobra senčila od art deco, tista, ki so pakirana v zelo malih škatlicah, spodaj imajo magnetke in jih vstaviš v art deco škatlico z ogledalčkom.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

24.11.2007, 22:14

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Artdeco in Loreal.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

24.11.2007, 22:21

clock-img

Anonimen

Art deco....pa preden si naneseš senčilo nanesi na veke puder v kamnu ali v prahu.

clock-img

24.11.2007, 22:26

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Art deco....pa preden si naneseš senčilo nanesi na veke puder v kamnu ali v prahu.

karin, midve sva pa glede kozmetike na isti frekvenci user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

24.11.2007, 22:29

clock-img

Anonimen

Ja...pa na istem forumu ideje pobiraviuser posted image

clock-img

24.11.2007, 22:36

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

a-a, tale je pa stara že skor tolk kot internet user posted image

clock-img

24.11.2007, 22:37

clock-img

Anonimen

Ja...jst sm to foro v smrklji pomoje pobralauser posted image ...uf kdaj žeuser posted image
Al pa v uni knjigi k sm jo mela...čas deklištva al neki tacga...

clock-img

24.11.2007, 22:45

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

mene so profesionalne maskerke naučile malih trikov velikih mojstrov. ampak to...khm...dobrih 14 let nazaj user posted image  šele tako sploh ugotovim, da čas resnično beži...

clock-img

24.11.2007, 23:40

clock-img

Anonimen

jst tut prsegam na art deco,supr senčke pa vse barveuser posted image

clock-img

25.11.2007, 07:04

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz imam tega od Loreala,ki imaš posebej za rjave,zelene,sive in modre oči,je sicer nekje 10€,a se res splača.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

25.11.2007, 08:42

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst prisegam na art deco...ni boljših...

clock-img

25.11.2007, 10:46

clock-img

Anonimen

Jaz imam pa svinčnike, tako da do tiste gube sploh ne sežem. Si samo obrobe naredim.

clock-img

25.11.2007, 11:27

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

preden si daš sence na oči, si nanesi malo pudra v prahu ali kamnu in se ti senčilo ne bo nabralo v pregibu veke.

meni so dobra senčila od art deco, tista, ki so pakirana v zelo malih škatlicah, spodaj imajo magnetke in jih vstaviš v art deco škatlico z ogledalčkom.

Magi, pri meni tudi pudranje ni pomagalo, vseeno se mi je senčilo nabiralo v gubi. Zdaj imam enega iz drogerije Tuš, je pa fuuul dobro, ne morem verjet, čisto majčkeno se sicer spaca ampak izgleda bolj "smokey".

clock-img

25.11.2007, 11:48

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Magi, pri meni tudi pudranje ni pomagalo, vseeno se mi je senčilo nabiralo v gubi. Zdaj imam enega iz drogerije Tuš, je pa fuuul dobro, ne morem verjet, čisto majčkeno se sicer spaca ampak izgleda bolj "smokey".

kaj imaš tako vlažne veke ali kaj? to se moji mami dogaja, ki ima že precej povešene veke. pa odkar si s pudrom v prahu popudra, je veliko bolje.

najbrž je odvisno tudi od oblike oči (če so bolj vdrte, je pregib bolj na "udaru").

clock-img

25.11.2007, 12:36

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Men od Isadore ful dolg držijo. Kupujem pa tiste, ki so 4 odtenki v eni.

clock-img

25.11.2007, 12:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

a se preden si senčite oči namažete s kremo? al pa imate bolj  masten puder in si ga date tudi na oči? če ja, potem raje ne tega na oči dajat, ker se potem koža še prej zmasti in se ličila stopijo...

sama si moram namazat veke z korektorjem, ker imam tam kožo temnejšo kot na ostalem delu obraza, čes pa dam še transparentni puder, tako, da ni mastna koža na tem predelu, pa se mi včasih potem tudi nardi črta v pregibu, si pa hitro popravim. malo s čopičem potegnem preko narejene črte in na brzino nanasem malo senčke, pa je spet kot zjutraj, to je res en da tri.user posted image

lp
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

25.11.2007, 13:00

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Artdeco ali IsaDora

pa kot so predhodnice napisale, najprej malo pudra v prahu oz. kamnu.

clock-img

25.11.2007, 18:07

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ta kremna varianta-kot lipglos, pa je od Oriflame odlična, tista, ki se takoj posuši, super, enostaven nanos,dolgo zdrži...preverjenouser posted image

clock-img

26.11.2007, 08:20

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz sem si ravno v petek kupila (po dolgem premišljevanju : bi, ne bi) od Diorja - tiste, s petimi odtenki. Vzela sem si v črni, sivi, rjavi,... ker modro tako že imam. Nenormalno drago, a se miše nikoli ni nič spacalo oz. skrilo v gube. Sem zvečer že sprobala in so ostale na svojem mestu od osmih zvečer pa do petih zjutrajuser posted image user posted image user posted image
In sedaj se vsaj tolažim, da sem zapravila denar za nekaj res dobrega...user posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

26.11.2007, 08:55

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Men so pa všeč od Essential....ker imajo bleščice noter...to mi je ful dobr, pa dolg zdržijo

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

26.11.2007, 13:17

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ta kremna varianta-kot lipglos, pa je od Oriflame odlična, tista, ki se takoj posuši, super, enostaven nanos,dolgo zdrži...preverjenouser posted image

user posted image user posted image user posted image
Oriflame - sem včeraj dobila ta senčila v svinčniku, pa svinčnik za okoli oči - pa sem še kar nove barve naročila... Ko se naličim, sem videti skoraj urejena!user posted image

Res dobra fora, pa lepe barve imajo!

clock-img

26.11.2007, 16:05

clock-img

tinčica

pencil-img

613

jaz sem si kupila od ardecoja podlago za senčila  taka v mini črmi škatlici in neverjetno sedaj mi tudi tista senčila najcenejša zdržijo cel danuser posted image  res dobra stvarca

Jah takle mamo za tale dnar....

clock-img

26.11.2007, 20:54

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

v redu: AVON (sam ne vsi - 'svinčnik' mi ni v redu), VOLLARE, FLEUR DE SANTE

MANHATTAN - ne priporočam

Veke namažem s kremo, mal korektorja dam gor, pa včasih mal pudra,.... pa še vedno včasih nisem zadovoljna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem