cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Senčilo na vekah

clock-img

20.05.2009, 13:38

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Punce a katera ve, kako nanesejo tiste bleščice napovedovalkam, igralkam, manekenkam na veke ( ali se to kupi in samo namaže po vekah ali mogoče kupiš navadne bleščice se spodaj namažeš s kremo in nato naneseš bleščice )....pa ne mislim zdej tiste bleščice, ki se kupijo v drogerijah za novo letouser posted image .....

....če katera ve, bi ful prosila za nasvet.....v bistvu sem že spraševala po drogerijah pa povsod prodajajo samo te bleščice " novoletne "........

clock-img

20.05.2009, 13:53

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

ne vem točno kaj misliš, ampak nekatere sence se že same dovolj svetijo, Imaš kakšno sliko?

clock-img

20.05.2009, 13:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

jaz tudi ne vem točno, kja misliš. Sicer tudi sama uporabljam senčila v prahu z bleščicami - te si ajnfoh namažem - najprej krema, pol puder v prahu, potem pa s čopičem senčilo nanesem.

Dobiš pa tudi bleščice v stiku - kot npr. šminka ali glos - tu pa so dejansko res same bleščice not - pa tudi za nanašat so ajnfoh. V Mullerju jih ziher imajo, v drugih drogerijah pa malo hodim, tako, da ne vem točno

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.05.2009, 14:07

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ok, jest tut ne razumem čist, ampak:
če misliš tole: http://farm4.static.flickr.com/3047/2499191830_ee8109aa1e.jpg?v=1211026533 so to ponavadi 'navadna' senčila oz. kaka 'metal shine'

če misliš tole: http://chicstories.com/wp-content/uploads/2007/12/purple-make-up.jpg so to senčila podobna lip glossu in zgledajo dobro točno prvih 30 sekund

če pa misliš na tale način: http://titter.com/uploads/image/22166-make-up-eye-shadow.jpg potem ti pa ne znam pomagat user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

20.05.2009, 14:08

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

....če katera ve, bi ful prosila za nasvet.....v bistvu sem že spraševala po drogerijah pa povsod prodajajo samo te bleščice " novoletne "........

najboljše so bleščice v prahu. ima jih artdeco, pupa, in ogromno drugih..so bolj "fine".
novoletne pa so bolj "grobe" oz. so bleščice močnejše. naneseš jih pa s čopičem.

clock-img

24.05.2009, 09:21

clock-img

punci

pencil-img

146

Hm meni je prišlo na misel ... kaj pa če so mogoče pa nalepkice, kristalčki? Taki kot se kupijo za na nohte? ali pa so prilepljeni na nekaterih umetnih trepalnicah. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem