writing-img

Senca na plazi

clock-img

14.05.2009, 03:03

clock-img

Ana009

pencil-img

204

Hej,

mi se ze kmalu odpravljamo na morje in me zanima, kako bi si naredili senco na plazi.
Sencniki so verjetno na voljo, sam so mal okorni za prevazat. Sem pa lansko leto videla, da so ljudje imeli na plazi kot nek sotor oz. polovico sotora, ostalo je bilo pa za lezat.
A katera pozna to? kako se imenuje in kje se dobi?

Pa se kaksna druga moznost za senco?

clock-img

14.05.2009, 07:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Ana009

Pa se kaksna druga moznost za senco?

ja, ob 11-tih greš v hišo in prideš ven ob 16-tih. Drugače pa kakšno šotorsko krilo napni, ne vem, dva količka, s kamni obložiš in napneš čez. pa upaš, da ne bo pihalo preveč. user posted image

clock-img

14.05.2009, 10:51

clock-img

matkica

pencil-img

293

lansko leto so ta šotor prodajali v lidlu.Ne vem točno kako se mu reče.Verjetno ga pa imajo tudi v kakšni športni trgovini.

clock-img

14.05.2009, 10:51

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Te šotorčke lahko poleti kupiš na različnih koncih. če se ne motim smo ga mi dobili v Hoferju. drugače pa malo poglej v trgovinah, kjer prodajajo šotore, pa tudi kakšna večja otroška trgovina bi jh znala imet, mogoče tudi kak Interspar???

clock-img

14.05.2009, 11:06

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Mi hodimo na plažo, kjer so veliki bori, tako da je čisto naravna senca, ki ne le ščiti pred soncem, ampak zagotavlja tudi prijeten hlad. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem