writing-img

Senj

clock-img

16.08.2009, 22:24

clock-img

MIHAJLO

pencil-img

8

LP!!!Zanimajo me vaše izkušnje s tem zgodovinskim mestom Senj na Hrvaškem.
Kakšne so cene,plaže,domačini in kaj se splača it pogledat.

Hvala

clock-img

16.08.2009, 22:43

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem bila lani in predlani tam blizu, ne ravno v Senju, ampak vseeno. Mesto je majčkeno, klasično in čist fajn, trgovine na dosegu. NI fajn to, da stalno piha. Ko pihne senjska burja, te skoraj odpihne.user posted image  Takrat ni ravno hecno, ker če si v prikolici, moraš imeti vse prešponano da ti baldahina ne odnese.  Drugače je pa voda precej čista, kot po vsem kvarnerju in cene nižje kot v istri. Ne vem kaj te še zanima.

clock-img

17.08.2009, 08:45

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Meni je luškano majhno mestece, smo se tam ustavili na poti. Šli smo na kosilo in se potem še malo kopali na (menda) mestni plaži. Kaj pa vem, na dopust tja najbrž ne bi šla, ker si pravzaprav V mestu. Plaža je čisto v centru mesta. Sama si morje in plažo predstavljam nekoliko bolj odmakjeno od cest in avtomobilov. Mogoče je pa kje še kakšna plaža bolj na drugi strani. Je pa vsekakor lušno za sprehode. In res je - zelo piha.

clock-img

17.08.2009, 13:58

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

piha,piha ,piha in to sploh ni fajn,pa tud samo mesto ne vem no je čist neki malega in se nič kaj dost ne dogaja.Ampak moteč je pa najbolj ta veter.

Je vsako srečanje majhno rojstvo,
je vsako prijateljstvo lučka v srcu,
je vsak nasmeh zarja sreče in je nekje nekdo,
ki iz temnih oblakov prinasa sončno nebo.

clock-img

17.08.2009, 14:05

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Po izkušnjah v rani mladosti, piha kot v Vipavski dolini.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

19.02.2011, 04:07

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Na pogled mi je bilo mestece full všeč, nisem pa tam letovala ali česa kupovala. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem