writing-img

Senzor dihanja in jogi

clock-img

20.05.2009, 22:40

clock-img

Sončnica1

pencil-img

39

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje glede senzorja dihanja. 2 mesečnega dojenčka bomo sedaj prestavili v svojo sobo v posteljo 140x70. Do sedaj je imel v zibelki nameščen senzor dihanja, ki se je že dvakrat sprožil, zato bi ga rada namestila tudi v njegovo novo posteljo. Zanima me, ali senzor deluje tudi, če je nameščen pod jogijem oziroma kako ste vi rešili tak problem? (postelje in jogija še nimamo kupljenega, zato ne vem, ali senzor deluje)

Že vnaprej hvala za vaše odgovore!

< Sporočilo je popravil Sončnica1 -- 20.5.2009 22:41:01 >

clock-img

20.05.2009, 22:58

clock-img

Tanja74

pencil-img

36

Imamo AC  pod jogijem, deluje čisto normalno kot je prej v zibki. Jogi pa je visok približno 20 cm. 

clock-img

20.05.2009, 23:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja74

Imamo AC  pod jogijem, deluje čisto normalno kot je prej v zibki. Jogi pa je visok približno 20 cm. 

Enako ... drugače ti pa v navodilih piše kakšna je maksimalna debelina jogija pod katerim je senzor.

clock-img

21.05.2009, 06:03

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: Sončnica1

Zanima me, ali senzor deluje tudi, če je nameščen pod jogijem

Seveda. Sej kam ga pa češ dat drugam?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.05.2009, 08:22

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Senzor mora biti pod jogijem (jogi pa ne sme presegati določene debeline). Drugam ga ne moreš dati v veliki postelji. Preberi navodila...tam piše glede debeline.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

21.05.2009, 08:54

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Aja, to da novorojenček in majhen dojenček ne diha enakomerno, upam,da veš  in da se zaradi tega ne vznemirjaš po nepotrebnem.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

21.05.2009, 09:56

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Ja mi ga bomo tud dali pod jogi, itak da.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

22.05.2009, 12:11

clock-img

fusia

pencil-img

612

Tole piše na strani proizvajalca AC: Senzor deluje pod vsako otroško standardno vzmetnico. Za optimalno delovanje, je priporočljiva debelina vzmetnice do 15 dmo. Senzor zaznava dihanje tudi pri debelejših vzmetnicah, vendar je potrebno ležišče čim bolj fiksirati.troško standardno vzmetnico. Za optimalno delovanje, je priporočljiva debelina vzmetnice do 15 cm. Senzor zaznava dihanje tudi pri debelejših vzmetnicah, vendar je potrebno ležišče čim bolj fiksirati.d vsako otroško standardno vzmetnico. Za optimalno delovanje, je priporočljiva debelina vzmetnice do 15 cm. Senzor zaznava dihanje tudi pri debelejših vzmetnicah, vendar je potrebno ležišče čim bolj fiksirati.

clock-img

23.05.2009, 11:55

clock-img

jonna

pencil-img

54

Pri debelini vzmetnice 20 cm senzor NE DELA - se pravi ne zaznava premikanja in dihanja! Iz lastnih izkušenj. Tudi, če je nastavljeno na najvišjo občutljivost.
In ker ne zaznava dihanja, nam je alarm tulil celo prvo noč, ko smo prišli iz porodnišnice. Tako da sva z možem vsa panična skakala iz postelje, otrok je pa mirno spal. Po pogovoru s pooblaščenim prodajalcem smo vse skupaj zapakirali, vrnili in dobili kupnino nazaj.
In od takrat ne razmišljali o najslabšem, saj ravno na podlagi strahu služijo, mar ne? 

clock-img

24.05.2009, 11:07

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

sončica, drugače mamo mi tudi posteljo 140x70 in jogi debeline cca 15cm, pa AC normalno deljuje.

Mene pa zanima, al se da AC uporabljat tudi pri prenosni postelji... Gremo konec junija na dopust pa bi AC sabo nesla... 
Hvala za odgovore! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

24.05.2009, 12:09

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Jaz sem glih ta vikend uporabljala senzor na prenosni posteljci in deluje normalno.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

24.05.2009, 21:59

clock-img

Anonimen

Ja deluje normalno na prenosni posteljici ... imamo eno od chiccota in smo senzorje položili na oni vložek od posteljice potem pa dali preko zložljivo vzmetnici in je lepo delovalo (beri: lučka utripala in nobenega piskanja).

jonna, če bi bila na tvojem mestu, bi menjala vzmetnico, ne pa vrnila AC.

< Sporočilo je popravil Otika -- 24.5.2009 22:00:34 >

clock-img

24.05.2009, 22:39

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

miška in otika, hvala za odgovor! user posted image

clock-img

27.05.2009, 16:56

clock-img

Sončnica1

pencil-img

39

Hvala vsem za odgovore. Našega junaka smo uspešno prestavili v novo posteljo in senzorji delujejo kot je treba (jogi ima 15 cm).

clock-img

27.05.2009, 17:16

clock-img

Belika

pencil-img

513

Mene pa zanima, ker praviš, da se je že 2x sprožil. Kaj pa je bil vzrok temu?

Meni so ga namreč odsvetovali - ker naj bi se pogosto sprožil - brez vzroka. Sedaj pa res ne vemuser posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 22:19

clock-img

Anonimen

Mi smo predvčerajšnjim doživeli prvi lažni alarem ... sva z mojim priletela v otroško sobo v momentu, tamala pa spala ko polhek ... se je pa naguzila čisto ob ograjico, tak da je senzorji najbrš niso več "čutil" dovolj dobro in se je sprožilo vse skupaj ... hb za brezveze.

clock-img

27.05.2009, 22:27

clock-img

katy82

pencil-img

1856

IZVIRNO SPOROČILO: Belika

Mene pa zanima, ker praviš, da se je že 2x sprožil. Kaj pa je bil vzrok temu?

Meni so ga namreč odsvetovali - ker naj bi se pogosto sprožil - brez vzroka. Sedaj pa res ne vemuser posted image user posted image

Zakaj bi ti ga pa odsvetovali,kr tko brez vzroka se ne sproži,razen če je serijska napaka,kar se pa da popravit oz.  zamenjat.Tko je bilo pri meni sam mi na pamet ni pršlo da bi šla domov brez drugega ac-ja.KO TI OTROK NEHA DIHAT,SI PREKLETO VESEL,DA GA IMAŠ IN JE MALEMU SRČKU REŠIL ŽIVLJENJE!!!!!!!!!
Mi  smo ga nabavli pri 3 mesecih ko se nam je to zgodilo,hvala bogu da sem tisto jutro slišala malo kako grgra in sem jo rešila,če bi trdno spala...user posted image user posted image user posted image

Ne vem no,jst tega ne promoviram in ne vsiljujem ker ga nisem imela namena sploh kupit,ker je blo s tamalo od samega začetka vse v redu,sam ne razumem kako so lahko ene tako neodgovorne in pišejo tle gor da se s tem samo služi.
Se opravičujem če se motim ampak dejstvo je da se služi z marsikaterimi vozički,ki svojega dnarja niso vredni pa da se sploh ne spravm na igrače in pripomočke...A 100 evrov al kolk je cenejša izvedba je pa neverjetno velik dnarja?

Itak pa vsak zase ve oz. velika večina ima srečo,da ga imajo a ga v bistvu niti ne bi potrebovali.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

clock-img

27.05.2009, 22:34

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Rajši naj se mi 500x sproži brez vzroka in letim v sobo za nič, kot pa da bi blo kaj narobe...

Sicer se pa strinjam s tem, tolko dnarja zapravmo dejansko za brezvezne stvari za user posted image , da mi teh 100 evrov ni blo škoda dat za nekaj, kar lahko mojega otoka reši.

clock-img

27.05.2009, 22:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Rajši naj se mi 500x sproži brez vzroka in letim v sobo za nič, kot pa da bi blo kaj narobe...

Sicer se pa strinjam s tem, tolko dnarja zapravmo dejansko za brezvezne stvari za user posted image , da mi teh 100 evrov ni blo škoda dat za nekaj, kar lahko mojega otoka reši.

Se podpišem!

clock-img

27.05.2009, 22:46

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Tudi nam je AC rešil življenje. Ko je bil star 2-3 mesece, se je alarm sprožil po 3x na noč, smo najprej tudi mislili, da je lažen, potem so pa preiskave pokazale, da ima mali kar hud refluks in daljše dihalne premore v spanju. Neenakomerno dihanje je pa čisto nekaj drugega kot dihalni premori!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem