writing-img

Serviete

clock-img

10.04.2014, 08:29

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Letos sem se odločila da bom velikonočne pirke okrasila s servietno tehniko, zdaj pa bi jaz na pirhe lepla rožice - problem nastane da nikjer ne najdem serviet z majhnimi rožicami al pa iščem v napačnih trgovinah, tako da bo vsaka informacija v katero trgovino se naj obrnem več kot dobrodošla.

Na tista jajca ki se bodo jedla verjetno ne smem lepiti z mekol lepilom ne? Kako bi na tiste serviete nalepla?

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 10.4.2014 8:32:22 >

clock-img

10.04.2014, 08:57

clock-img

Neca1313

pencil-img

38

Če si iz Lj ali kje blizu, je v Mali ulici blizu RTVja ena trgovina (ne spomnim se, kako se ji reče), kjer imajo res veliko izbiro serviet. Fino je tudi, ker ti ni treba kupiti celega paketa, ampak jih lahko kupiš po komadih.

N&N

clock-img

10.04.2014, 08:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.04.2014, 09:39

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Hej, zdej spomladi je full serviet z rozicami, precekiraj se v DM recimo.

Jaz bi pa se neki vprasala kar tu. Mekol lepilo, za kaj je to, za papir? Je belo al prozorno in je proizvajalec slovenski? Vceraj sem delala pirhe iz volne in nimam tega lepila, pa se mi zdi, da se ni dobro potrdilo.

clock-img

10.04.2014, 09:49

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Hej, zdej spomladi je full serviet z rozicami, precekiraj se v DM recimo.

Jaz bi pa se neki vprasala kar tu. Mekol lepilo, za kaj je to, za papir? Je belo al prozorno in je proizvajalec slovenski? Vceraj sem delala pirhe iz volne in nimam tega lepila, pa se mi zdi, da se ni dobro potrdilo.

To bi naj bilo lepilo za les pa je belo ampak ko se posuši je prozorno - dobi pa se ga v kakšnem Obiju, Merkuru, Baumaxu, Bahuhaus - kdo pa ga proizvaja pa nimam pojma.

clock-img

10.04.2014, 09:50

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: Neca1313

Če si iz Lj ali kje blizu, je v Mali ulici blizu RTVja ena trgovina (ne spomnim se, kako se ji reče), kjer imajo res veliko izbiro serviet. Fino je tudi, ker ti ni treba kupiti celega paketa, ampak jih lahko kupiš po komadih.

Sem iz Maribora hvala vseeno

clock-img

10.04.2014, 09:51

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

če mislite jajca jesti, raje ne lepi z Mekolom user posted image

napravi si škrobno lepilo, je enako učinkovito: jz moko zmešam z malo hladne vode in prelijem z vrelo ter mešam, dokler ni zmes enakomerna. to lepilo tud sicer uporabljam z mulcema za lepit vse živo. je učinkovito, samo dolgo se suši.

V kakšnem razmerju pa - približno

clock-img

10.04.2014, 14:21

clock-img

zelda35

pencil-img

133

kaj pa Art v Europarku? Jaz sem pred časom kupovala tam posamične serviete

clock-img

10.04.2014, 14:38

clock-img

ronja

pencil-img

15289

V LJ. Prometej (Kersnikova), Levček (BTC), Antus mogoče kaj (Čopova), Rayher (Mala ulica), Promak za na debelo, Muler včasih kaj,...

Če boste jajca jedli, mogoče res rajši kako jedilno reč - ala lepilo iz moke. Čeprav je z mekolom lepljena vsaka deska, na kateri režeš, tako da glih strupen niuser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 10.4.2014 14:39:34 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

11.04.2014, 10:59

clock-img

pipapopa

pencil-img

217

napravi si škrobno lepilo, je enako učinkovito: jz moko zmešam z malo hladne vode in prelijem z vrelo ter mešam, dokler ni zmes enakomerna. to lepilo tud sicer uporabljam z mulcema za lepit vse živo. je učinkovito, samo dolgo se suši.

Mi zaupaš razmerje za lepilo? Nebi ga pa veliko delala,malo za packanje z mulčki

clock-img

11.04.2014, 11:21

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa

Mi zaupaš razmerje za lepilo? Nebi ga pa veliko delala,malo za packanje z mulčki

Jaz ga naredim takole:

v lončku zavrem eno šalco vode; medtem si posebej pripravim 1 šalco moke, zmešano z 1 šalco mrzle vode. Potem to mešanico vliješ v tisto vrelo vodo, vse skupaj malo pokuhaš in je!

Res izi pizi, mi to ful uporabljamo. Super je, ker je naravno, umije se, nič se ti ne morejo zapacat tla, cunje itd.

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 11.4.2014 11:22:07 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem