writing-img

Servietna tehnika

clock-img

11.11.2004, 21:34

clock-img

malika

pencil-img

3199

Rada bi se malo igrala s temi stvarmi in mogoče celo kakšno darilo skupaj spacala.
Največji problem pa je v tem, da nimam pojma kako ta stvar zgleda.Slišala sem tudi bolj malo o tem.

Kako zgleda sam način dela, kaj rabiš, kako delaš in sploh kaj lahko vse narediš to je pa zdaj vprašanje????

9nebesa

clock-img

11.11.2004, 21:47

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst sm delala lansko leto novoletne cestitke. Cist enostavno-rabis prticke, posebno lepilo za servietno tehniko in seleshamer - voscilnico( Motiv iz prticka sm izrezala, ga postavila na voscilnico in premazala vrhni sloj s tem lepilom. To je vsa umetnost. Se da pa se marsikaj nardit s to tehniko, od lepljenja skatlic do okrasevanja vreck iz blaga. ;)

clock-img

11.11.2004, 21:55

clock-img

Anonimen

BTW- za na folijo ali pa papirnate zadeve lahko uporabiš kar mekol ali kaj podobnega. Jaz sem ga. Drugače imam pa ta medij za tekstil, pa mi ni všeč.:zmeden:

clock-img

11.11.2004, 21:58

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kaj pa je to mekol?

Jaz nimam pojma o tej stvari,kako se dela itd., res ne.:(

clock-img

11.11.2004, 22:01

clock-img

Anonimen

Mekol je lepilo, ki lepi vse. Večnamensko. Pol maš pa še več vrst itd:)

Malika, to je čist simpl. Jst tut nism vedla, kako se dela, pa mi je ratal;)

clock-img

12.11.2004, 09:37

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

3 moje prijateljice delajo slike na ta način. Jih ima moja mami že polno steno. Jaz sem pa uspela eno škatlo od čevljev okrasit, da sedaj malo lepše zgleda.:)

Lahko uporabiš kar lseno lepilo, ampak moreš pol menda dat lak preko. Drugače pa je posebej lepilo za servietno tehniko, ampak je dražje.

Uporabiš pa kakršnekoli servietke, lahko jih tudi trgaš, dodaš kako stvar iz druge servietke(recimo kako hruško zraven pogrnjene mizice...itd.), v glavnem karkoli lahko narediš.

Pa-pa:miska:

clock-img

12.11.2004, 10:52

clock-img

puncica

pencil-img

9847

A ni mekol lepilo za les:zmeden:

clock-img

12.11.2004, 11:10

clock-img

Tada

pencil-img

132

V Mb sem kupila medij za servietno tehniko v trgovini Art in Hobby; stane nekje okrog tisoč tolarjev; imajo tudi servietke. Najprej s tem lepilom premažeš karton (jaz izrežem iz šeleshamerja); potem dam gor servietko (samo prvo plast)in še enkrat premažem. Potem dam sušit in ko je suho dam pod knjige, da se lepo poravna - končni izdelek je super!!!!:bravo::bravo:

Če te še kaj zanima napiši. Lahko pa poslikam en izdelek in ga dam v album.

Lp, Tada

clock-img

12.11.2004, 14:34

clock-img

Anonimen

Mekol maš več vrst. Jaz imam takega, ki lepi les, papir in blaggo se mi zdi:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem